• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Costa Brava
Home » Busreis Costa Brava

Busreis Costa Brava

De Spaanse Costa Brava is uitermate geschikt voor een busreis. Geniet o.a. van de badplaatsen Lloret de Mar, Blanes en Tossa de Mar!

€ 119,-
Busreis Costa Brava

Genieten aan de Costa Brava

De Costa Brava is al jarenlang een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Vooral in de zomer trekken we er weer opuit om te genieten van de Spaanse zon. Veelvuldig wordt er gebruik gemaakt van de georganiseerde busreizen. Naar bestemmingen als Blanes, Lloret de Mar en Callela. Uiteraard zijn er nog veel meer steden te bezoeken aan de Spaanse Costa Brava.

Op deze pagina staan enkele bekende badplaatsen aan de Costa Brava. Ga met de bus op vakantie en lig lekker onderuit. Je hoeft niet zelf te rijden en je komt de volgende dag aan op je bestemming. Onderweg zal je een paar keer stoppen en in de nacht kan je vaak lekker slapen terwijl de chauffeur verder rijdt.

6 aanbiedingen naar de Costa Brava

Goedkoop met de bus naar de Costa Brava

3-sterrenhotel gelegen in het centrum van Calella Calella Solmar
3-sterrenhotel gelegen in het centrum van Calella
€228.00
Familiehotel met vier zwembaden Lloret de Mar Solmar
Familiehotel met vier zwembaden
€451.00
Hotel met spectaculair waterpark Pineda de Mar Solmar
Hotel met spectaculair waterpark
€345.00
4-sterren hotel met zwembad op het dakterras Lloret de Mar Solmar
4-sterren hotel met zwembad op het dakterras
€237.00
Sfeervol hotel aan de strandpromenade van Los Pinos Blanes Solmar
Sfeervol hotel aan de strandpromenade van Los Pinos
€420.00
Rustig gelegen 4-sterrenhotel direct aan het strand Playa dAro Solmar
Rustig gelegen 4-sterrenhotel direct aan het strand
€368.00

Bestemmingen aan de Costa Brava

Blanes

Blanes is een van de vakantiebestemmingen waar in de zomer veel jongeren naar toe gaan. Bussen vol jongeren vertrekken vanaf Nederland naar deze feeststad. Overdag is het vaak erg rustig in de stad, want dan liggen de jongeren nog te slapen. ’s Avonds komen de jongeren weer tot leven. Overdag is het erg aangenaam voor ouderen, ouders met kinderen of stelletjes.

In Blanes zijn veel hotels en appartementen te vinden, maar in de buurt van de stad zijn ook verschillende campings te vinden. In de avond hoef je hierdoor geen last te hebben van de feestende jongeren. Ook in de verschillende hotels en appartementen kan je prima verblijven zonder overlast. Vanuit Nederland kan je op verschillende plekken opstappen. Een busreis naar Spanje toe is veel goedkoper dan vliegen of zelf met de auto te gaan. Je mag vaak één koffer meenemen en een stuk handbagage. Met de bus naar Blanes kent zo gezegd alleen maar voordelen. Je bent ongeveer 20 uur onderweg naar Blanes toe.

Lloret de Mar

Met de bus naar de Spaanse badplaats Lloret de Mar kent als grote voordeel dat het relatief goedkoop is. Je stapt ergens in Nederland op en je hoeft heel de weg niets te doen. Tussendoor stop je nog enkele keren in Frankrijk en België om vervolgens van je vakantie in Spanje te genieten. In Lloret de Mar kan je goed uitgaan en zelfs op je allerlaatste dag kan je nog feesten. Terug in de bus kan je lekker slapen om vervolgens in Nederland weer wakker te worden.

Als je met de bus naar Lloret de Mar gaat, dan kan je ervoor kiezen om een gecombineerde reis te boeken. Boek gelijk je hotel of appartement erbij en je hoeft niets meer te doen. Vaak wordt je zelfs nog naar je bestemming toe gebracht. Het is ook mogelijk om alleen met de bus naar de Spaanse badplaats af te reizen. Je hebt hierbij alles zelf in de hand. Een busreis naar Lloret de Mar is niet alleen voor jongeren weggelegd. Ook senioren, stelletjes of ouders met kinderen kunnen ervoor kiezen om per bus naar de Costa Brava af te reizen. Dit is vaak erg voordelig en er zijn tal van voorzieningen. Boek een plekje op een van de vele campings of verblijf in een luxe hotel of appartement.

Calella

De Spaanse badplaats Calella is gelegen op minder dan een uur rijden van de grote stad Barcelona. In de zomer vertrekken er veel bussen naar de Spaanse kust en zo ook naar Calella. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan per bus afreizen naar deze mooie plaats. Ook gezinnen kunnen hier heerlijk van een vakantie genieten. Verblijf in een van de vele hotels of ga opzoek naar een camping in de buurt.

Zodra je aankomt in Calella kan je direct gaan genieten van je vakantie. Maak goede afspraken met de busreizen organisatie en laat je voor het hotel afzetten. Ook wordt je door de meeste organisatie weer opgehaald voor het hotel. In Calella kan je ook in een van de vele verschillende appartementen verblijven. In de zomer, maar ook in de winter kan je prima de bus vanuit Nederland pakken. Dit is vaak voordeliger dan met het vliegtuig.

L’Estartit

Een vakantie in l’Estartit is erg comfortabel. De stad is gelegen aan de kust van de Costa Brava en zo zit je binnen een mum van tijd op het strand. Geniet van de warme Spaanse zon en kom helemaal tot rust. Als je niet zelf wilt rijden naar Spanje, dan is de mogelijkheid aanwezig om gebruik te maken van een georganiseerde busreis. Vertrek vanuit Nederland en reis per bus af naar l’Estartit. Op iets minder dan twee uur rijden zit je al in het Catalaanse Barcelona en met minder dan een uur rijden zit je in de mooie Spaanse stad Gerona. Er is van alles te doen in de mooie badplaats en l’Estartit biedt je veel mogelijkheden. Ga eens lekker naar het strand of ga eens de bergen in. Door gebruik te maken van een busreis hoef je zelf helemaal niets te doen en ben je voordeliger uit dan het vliegtuig.

Tossa de Mar

In veel badplaatsen aan de Spaanse Costa Brava vindt je jongeren. Tossa de Mar is nog niet echt in trek bij de jongeren, maar ook hier is er genoeg te doen. Vooral veel gezinnen en ouderen kom je hier op het strand tegen. Maak een busreis naar Tossa de Mar en het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen. Uiteraard kan je zelf een koffer meenemen en ook voor in de bus is het mogelijk om handbagage mee te nemen. Als je in Tossa de Mar bent aangekomen kan je inchecken in een van de hotels, appartementen of campings. Er zijn leuke campings te vinden in Tossa de Mar waar ook veel kinderen zich bevinden. Vraag bij je tourorganisatie eens naar de mogelijkheden voor een dagje Barcelona of kijk naar de andere excursies. Het is vaak goedkoper om een excursie vooraf te boeken.

Malgrat de Mar

Als je voor een verblijf in het mooie Malgrat de Mar kiest, dan kan je ervoor kiezen om vanuit Nederland met de bus te reizen. Stap op een van de vele opstapplaatsen in Nederland op en reis naar de prachtige Costa Brava. Als je nog een bezoekje wilt brengen aan Barcelona, dan is dit goed te doen. Je bent al in het centrum van de stad met minder dan een uur rijden. Ook gaan er regelmatig treinen richting deze grote stad. Malgrat de Mar is een mooie vakantieplek en veel Nederlanders reizen er jaarlijks per bus naartoe. Niet alleen jongeren, maar ook ouderen en gezinnen kunnen hier prima verblijven. Zo zijn er verblijfplaatsen op campings, in hotels of in appartementen. Malgrat de Mar is goed bereikbaar per bus vanuit Nederland.

Platja d’Aro

Dit relatief kleine stadje is de laatste jaren gegroeid naar ruim 10.000 inwoners. Het is niet een grote Spaanse badplaats, maar toch kan je hier heerlijk vakantie vieren. Op een van de vele stranden kan je lekker in de zon liggen of genieten van het warme zeewater. Platja d’Aro is goed te bereiken met de bus en veel Nederlanders maken hier gebruik van. Stap op in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of in een van de andere steden. In Platja d’Aro kan je helemaal tot rust komen. Ga eens rustig op het strand liggen of kies ervoor een excursie te doen. Vraag bij je reisorganisatie eens naar de mogelijkheden voor een trip. Ga naar andere steden of doe leuke activiteiten. Boek een busreis in combinatie met een verblijf in een van de hotels, appartementen of campings. Platja d’Aro kent veel verschillende campings en dit is leuk voor gezinnen.

BusreizenSpanje.com - © 2024