• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Calella
Home » Busreis Costa Brava » Calella » Busreis Calella

Busreis Calella

Calella is een populaire badplaats aan de Spaanse Costa Brava. Het plaatsje wordt jaarlijks bezocht door een groot aantal Nederland en staat bekend om de gezelligheid.

209,-
Busreis Calella

Callela is geschikt voor jong en oud

Een busreis naar Calella is niet alleen geschikt voor jongeren, ook senioren en gezinnen kunnen terecht in deze mooie stad. Geniet van je vakantie in een hotel, appartement of in een van de campings in de buurt van de stad. Bekijk de websites van de verschillende reisorganisaties om de diverse accommodaties te vergelijken. Het gezellige Calella is uitermate geschikt voor een heerlijke zonvakantie. Een busreis naar Calella duurt zo’n 16 tot 20 uur en is al verkrijgbaar met verblijf vanaf 239,-!

6 uitgelichte busreizen naar Calella

Busreizen inclusief verblijf
Modern hotel met zwembad op het dak Calella Solmar
Modern hotel met zwembad op het dak
€269.00
Gunstig gelegen Adults Only Hotel Calella Solmar
Gunstig gelegen Adults Only Hotel
€299.00
Mooi hotel op 50 meter afstand van het strand Calella Solmar
Mooi hotel op 50 meter afstand van het strand
€304.00
Driesterren hotel in het centrum van Calella Calella Solmar
Driesterren hotel in het centrum van Calella
€207.00
Driesterren hotel met perfecte ligging Calella Solmar
Driesterren hotel met perfecte ligging
€249.00
Modern hotel met beachbar aan het strand Calella Solmar
Modern hotel met beachbar aan het strand
€346.00

Liever een losse busreis naar Calella? Bekijk dan deze aanbieders!

Buspendel naar Calella met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Calella? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 20 uur (onder voorbehoud van files). Op- & uitplaats in Calella is Hotel Maritim.

Excursies vanuit Calella

De meeste excursies zullen naar Barcelona gaan, maar is nog veel meer te doen in de stad. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een uurtje het water op te gaan. Niet om te zwemmen, maar om voort getrokken te worden door een speedboot. Je zal met je vrienden op een banaan of in een band zitten om zo met hoge snelheid over het water te stuiteren. Ook is het vaak mogelijk om jetski’s of waterscooters te huren.

Als je besluit om naar Barcelona te gaan, dan kan dit op verschillende manieren. Zo is het mogelijk met een organisatie mee te gaan, maar je kan dit ook heel eenvoudig met de trein doen. In Calella stopt een trein die je direct naar Barcelona zal brengen. Kijk van te voren wel even goed hoe laat de laatste trein terug gaat. Het boeken van een excursie is vaak goedkoper als je dit van te voren bij je reisorganisatie doet. Houdt hier goed rekening mee in Calella.

Hotels en appartementen in Calella

In de Spaanse stad Calella heb je de keuze uit een groot aantal accommodaties. Breng de nachten door in een mooi hotel of kies voor een luxe appartement. In de buurt van de Spaanse stad zijn ook enkele campings te vinden waar je heerlijk met je kinderen kan verblijven. Hier hebben ze vaak makkelijk aansluiting met leeftijdsgenoten. Bekijk voor je gaat goed de mogelijkheden. Vooral de busreizen in combinatie met een verblijf in Calella zijn erg voordelig.

BusreizenSpanje.com - © 2024