Busreis Calella

al vanaf 239
Calella is een populaire badplaats aan de Spaanse Costa Brava. Het plaatsje wordt jaarlijks bezocht door een groot aantal Nederland en staat bekend om de gezelligheid.
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Calella, geschikt voor jong en oud!

Een busreis naar Calella is niet alleen geschikt voor jongeren, ook senioren en gezinnen kunnen terecht in deze mooie stad. Geniet van je vakantie in een hotel, appartement of in een van de campings in de buurt van de stad. Bekijk de websites van de verschillende reisorganisaties om de diverse accommodaties te vergelijken. Het gezellige Calella is uitermate geschikt voor een heerlijke zonvakantie. Een busreis naar Calella duurt zo’n 16 tot 20 uur en is al verkrijgbaar met verblijf vanaf 239,-!

Vergelijk alle busreizen naar Calella


Excursies vanaf Calella

De meeste excursies zullen naar Barcelona gaan, maar is nog veel meer te doen in de stad. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een uurtje het water op te gaan. Niet om te zwemmen, maar om voort getrokken te worden door een speedboot. Je zal met je vrienden op een banaan of in een band zitten om zo met hoge snelheid over het water te stuiteren. Ook is het vaak mogelijk om jetski’s of waterscooters te huren.

Als je besluit om naar Barcelona te gaan, dan kan dit op verschillende manieren. Zo is het mogelijk met een organisatie mee te gaan, maar je kan dit ook heel eenvoudig met de trein doen. In Calella stopt een trein die je direct naar Barcelona zal brengen. Kijk van te voren wel even goed hoe laat de laatste trein terug gaat. Het boeken van een excursie is vaak goedkoper als je dit van te voren bij je reisorganisatie doet. Houdt hier goed rekening mee in Calella.

Verblijven in Calella

In de Spaanse stad Calella heb je de keuze uit een groot aantal accommodaties. Breng de nachten door in een mooi hotel of kies voor een luxe appartement. In de buurt van de Spaanse stad zijn ook enkele campings te vinden waar je heerlijk met je kinderen kan verblijven. Hier hebben ze vaak makkelijk aansluiting met leeftijdsgenoten. Bekijk voor je gaat goed de mogelijkheden. Vooral de busreizen in combinatie met een verblijf in Calella zijn erg voordelig.

Bekijk ook deze busreizen