• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Home » Reisbureaus » Solmar Tours

Solmar Tours

Solmar Tours heeft een breed aanbod aan busvakanties, vliegvakanties, rondreizen en autovakanties door heel Europa. U kunt bij hen terecht voor citytrips naar bijvoorbeeld Budapest, Wenen en Praag. Of u kiest voor een vliegvakantie naar Spanje of Kroatië.

De slogan van Solmar Tours luidt: Beste prijs, goede reis! Met deze opzet is de organisatie dan ook zo’n 30 jaar geleden gestart. De bedoeling was om vakanties mogelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek door zo laag mogelijke prijzen te rekenen. Daarbij mag de service en de kwaliteit niet in mindering worden gebracht, deze formule van Solmar Tours heeft al vele tevreden klanten opgeleverd!

Busreizen naar Spanje

Kiest u bijvoorbeeld voor een busreis naar Spanje, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een van de vele bestemmingen, zoals Salou, Malgrat de Mar, Benidorm of Lloret de Mar. Wat betreft de verzorging kunt u helemaal aangeven wat uw wensen zijn. Boekt u de busreis graag compleet verzorgd en kiest u voor all inclusive of volpension, of houdt u meer van het huren van een appartement op basis van logies. Er is veel mogelijk, de keus is aan u.

Wanneer u kiest voor een vakantie bij Solmar Tours, dan bent u verzekerd van goede garanties en een fijne reis. Het is dan ook niet voor niets dat zij de laatste jaren zijn bekroond met een Zoover Award.

BusreizenSpanje.com - © 2024