• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Barcelona
Home » Excursiereizen Spanje » Busreis Barcelona

Busreis Barcelona

De Spaanse wereldstad Barcelona is een ideale bestemming boordevol schitterende bezienswaardigheden voor een leuke bus excursiereis. Vergelijk hier de aanbieders!

299,-
Busreis Barcelona

Bezoek de mooiste plekken van de wereldstad Barcelona

Een bus excursiereis naar Barcelona is een combinatie van het wereldwijd bekende Barcelona en de mooiste plekken van Catalonië bezoeken. Je vertrekt vanuit Nederland en rijdt dagelijks een aantal uur met de bus, zo maak je tussenstops in bijvoorbeeld Frankrijk. Ook daar worden de mooiste plekken bezichtigt. Een bus excrusiereis Barcelona biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. Er zitten in de meeste excursiereizen een groot aantal extra’s verwerkt, zo bezoek je met de reisorganisatie niet alleen de mooiste plekken, ook onbijt en diners zijn vaak inbegrepen. Het is volop genieten van deze mooie stad en omgeving!

Boek de mooiste bus excursiereizen naar Barcelona bij deze aanbieders

13-daagse busreizen naar de Costa Brava én Barcelona bij OAD

Wereldstad Barcelona bezoek je met OAD Reizen! De reisorganisatie heeft een unieke 13-daagse busreis naar de Costa Brava in het programma waar o.a. Gerona, Montserrat, Tossa de Mar en dwergstaat Andorra bezocht worden. Één van de blikvangers van de reis is uiteraard een bezoek aan Barcelona, waar 2+ dagen wordt verbleven en ook een mooie avondtour met de bus op het programma staat.

5-daagse en 10-daagse busreizen naar Barcelona bij Slangen Reizen

Naar de wereldstad Barcelona ga je met Slangen Reizen. Deze populaire reisorganisatie biedt 5-daagse & 10-daagse busreizen aan naar Barcelona. Inclusief verblijf & (optionele) excursies. Keuze uit vele opstapplaatsen in Nederland en België.

Busreizen naar de Costa Brava met een bezoek aan Barcelona bij De Jong Intra

De Jong Intra biedt verschillende bus excursiereizen aan naar Spanje waarin meerdere plekken worden bezocht. Met name de busreizen naar de Costa Brava zijn interessant voor liefhebbers van Barcelona, want hier wordt de Spaanse wereldstad altijd één of meerdere dagen bezocht.

Stad en strand in Barcelona

Barcelona is een geweldige stad. Van de ene verrassing val je in de andere. Ook zie je volop bouwwerken van Gaudi. Het zijn ware historische kunstwerken en monumenten geworden. Ook is er volop gezelligheid te beleven in deze mooie stad. Ontdek de gezellige straten, barretjes en restaurantjes. Een middagje zonnen of uitwaaien op het strand is ook een prima optie in Barcelona. Daarnaast zijn er nog veel meer andere bezienswaardigheden. Wat dacht je van een bezoek aan het Nou Camp stadion van FC Barcelona? Of een bezoek aan de Ramblas, een van de bekendste en grootste winkelstraten van Barcelona.

Verken Barcelona met een busreis

Er zijn een groot aantal touroperators, die bus excursiereizen naar Barcelona organiseren. Een bus excursiereis is inclusief verblijf, vervoer, excursies en vaak ook (enkele) maaltijden. Het voordeel van een bus excursie naar Barcelona is de Nederlandstalige reisleiding die het beste in eigen taal de achtergronden van de stad kunnen vertellen. Dit is de reden waarom steeds meer Nederlanders kiezen voor een excursiereis. Zo is een excursiereis naar Madrid ook een enorme aanrader!

BusreizenSpanje.com - © 2024