• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Tossa de Mar
Home » Busreis Costa Brava » Tossa de Mar » Busreis Tossa de Mar

Busreis Tossa de Mar

Boek een busreis naar Tossa de Mar bij een van onze partners. Je kunt bijvoorbeeld al vanaf 299,- een pakketreis boeken met busreis en accommodatie!

299,-
Busreis Tossa de Mar

Één van de mooiste badplaatsen aan de Costa Brava

Wil je met de bus naar de Spaanse badplaats Tossa de Mar? Dan ben je op deze pagina van BusreizenSpanje.com aan het juiste adres! Tossa de Mar is een heerlijk vakantie adres, op de heerlijke stranden kun je heerlijk genieten van de Spaanse zon. De badplaats heeft een groot aantal hotels, campings en appartementen waarin je kunt verblijven. Kies voor een busreis naar Tossa de Mar als je op een gezellige en tevens goedkope manier wilt reizen. Vergelijk op deze pagina alle aanbieders!

3 x uitgelichte busreizen naar Tossa de Mar

Busreizen inclusief verblijf
Luxe uitstralend hotel vlakbij het centrum Tossa de Mar Solmar
Luxe uitstralend hotel vlakbij het centrum
€504.00
Aparthotel op een goede locatie met vriendelijk personeel Tossa de Mar Solmar
Aparthotel op een goede locatie met vriendelijk personeel
€406.00
3-sterrenhotel aan de rand van het centrum Tossa de Mar Solmar
3-sterrenhotel aan de rand van het centrum
€393.00

Hotel en appartementen in Tossa de Mar

Het is mogelijk om in hotel, appartement of op een camping te verblijven in Tossa de Mar. Kies helemaal zelf waar je wilt verblijven. Je hebt de keuze uit een groot aantal hotels in verschillende prijsklassen. Voor senioren is er vaak een appartement beschikbaar. Deze zijn iets luxer en wat verder van het uitgaansgebied gelegen.

Als je met kinderen op vakantie gaat naar Tossa de Mar, dan kan je ervoor kiezen om op een camping te verblijven. Hier kunnen de kinderen samen spelen met leeftijdsgenoten. Ook heb je hier alle voorzieningen dichtbij.

Excursies in en om Tossa de Mar

Vanaf de badplaats Tossa de Mar worden verschillende excursies georganiseerd. Zo kan je bijvoorbeeld een wandeling door de bergen maken of het is mogelijk een prachtige rit door de bossen te maken op een scooter. Als je een echte waterliefhebber bent, dan kan je een dag met de boot de zee op. Ga lekker snorkelen of geniet gewoon van het mooie heldere water. Vaak kom je verschillende vissen tegen.

De grootste excursies zijn die naar Barcelona. Vanaf Tossa de Mar kan je een georganiseerde reis maken naar Barcelona. Je wordt met een bus opgehaald en zodoende zal je alle hoogtepunten van de stad zien. In Tossa de Mar zijn er ook verschillende activiteiten aan het strand te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld een waterscooter huren of doe het wat rustiger aan door een waterfiets te nemen. Haal het optimale uit je vakantie en geniet dagen lang op het Spaanse strand.

BusreizenSpanje.com - © 2024