• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Home » Reisbureaus » Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen

Al vanaf 1987 is het bedrijf van Peter Langhout gevestigd in Alpen aan den Rijn en kan jong en oud hier terecht voor het boeken van een fijne vakantie. Er worden compleet verzorgde busreizen aangeboden naar bestemmingen binnen heel Europa. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor autoreizen, cruises en stedentrips. Wanneer u kiest voor de reisorganisatie, kunt u kiezen uit een groot aanbod aan bestemmingen. Er worden namelijk busreizen georganiseerd door vrijwel heel Europa. Zo kunt u bijvoorbeeld een compleet verzorgde busreis boeken naar Oostenrijk, Spanje, Engeland of Polen. Ook als het gaat om de autorondreizen is het aanbod gericht op heel Europa.

Kiest u voor een reis die wordt georganiseerd door Peter Langhout Reizen, dan bent u verzekerd van de zes zekerheden van de ANVR. Daarnaast is de organisatie ook nog aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Op deze manier bent u verzekerd van goed en eerlijk advies en kunt u met vertrouwen op reis gaan.

Busreis naar Spanje

Kiest u bijvoorbeeld voor een busreis naar Spanje, dan kunt u kiezen uit bestemmingen als Costa Brava, Costa Dorada en Costa Blanca. U kunt hierbij kiezen uit een heerlijk appartement of een luxe hotel en meestal geeft u zelf aan of u kiest voor all inclusive of logies en ontbijt.

Let op: Deze reisaanbieder is niet langer actief, klik op de bovenstaande ‘Ga naar aanbieder’ link voor een passende vervangende aanbieder.

BusreizenSpanje.com - © 2024