• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Costa Dorada
Home » Busreis Costa Dorada

Busreis Costa Dorada

De Spaanse Costa Dorada ligt ten zuiden van de Spaanse wereldstad Barcelona en is in Nederland vooral bekend door de badplaats Salou.

219,-
Busreis Costa Dorada

Genieten aan de Costa Dorada

Spanje kent verschillende badstreken en de Costa Dorada is er een van. Het heeft een kustlengte van maar liefst 216 kilometer en is gelegen in Catalonië. Je vind hier niet alleen zandstranden maar ook mooie rotsen waar je van een prachtig uitzicht kan genieten. Salou, Cambrils en Ampolla zijn een van de bekendste badplaatsen van deze regio.

Als je op vakantie wilt naar de Costa Dorada, dan ben je hier op het juiste adres. Er zijn vele verschillende badplaatsen te vinden waar je heerlijk kan genieten van de Spaanse zon. Door gebruik te maken van een busreis naar Spanje hoef je alleen maar achterover te leunen totdat je bij je bestemming bent aangekomen. Stap uit voor het hotel en geniet direct van je vakantie. Neem een duik in het zwembad of kies ervoor om direct naar het strand toe te gaan.

Uitgelichte Costa Dorada top aanbiedingen

Busreizen top 3

Familiehotel Salou Salou Solmar
Familiehotel Salou
€352.00
4-sterren hotel van alle gemakken voorzien La Pineda Solmar
4-sterren hotel van alle gemakken voorzien
€302.00
Zeer populair hotel direct aan het strand Cambrils Solmar
Zeer populair hotel direct aan het strand
€319.00

Bestemmingen aan de Costa Dorada

Salou

Salou is toch wel de uitgaansstad van de Costa Dorada. Veel jongeren reizen jaarlijks naar deze Spaanse badplaats om te genieten van de zon. Vaak wordt er gefeest tot in de kleine uurtjes. Er worden speciale busreizen voor jongeren naar Salou georganiseerd. Overal in Nederland is het mogelijk om op te stappen. Tijdens de reis wordt er flink gefeest, maar ook is er tijd om te slapen. ’s Nachts zal het geluid in de bus uit moeten.

Vaak wordt er gedacht dat busreizen alleen voor jongeren bestemd zijn, maar dat is zeker niet waar. Veel senioren en gezinnen reizen per bus naar de Costa Dorada. Dit zijn speciale busreizen waarbij je geen last hebt van feestende tieners. Vraag bij je reisorganisatie naar de mogelijkheden voor dit soort reizen. Tijdens de reis naar Spanje zal de bus een aantal keer stoppen. Je hebt dan de gelegenheid om even te wandelen of iets lekkers te halen. Wat frisse lucht zal je goed doen.

Natuurgebied Costa Dorada

In de Costa Dorada kom je vooral veel mooie landschappen tegen. Geniet van de mooie bossen en rij langs de prachtige kust. Veel stranden zijn voorzien van rotsen, waardoor je rustig aan het strand kan liggen. Je ligt hier niet met ze allen op één vierkantenmeter. De kust wordt vooral bezocht door gezinnen en senioren. Hier heb je geen last van jongeren.

Busreizen naar de Costa Dorada

Vanaf Nederland vertrekken vele verschillende bussen naar de Costa Dorada. Als je besluit om met de bus naar Spanje te gaan, dan hoef je verder niets meer te doen. Je wordt voor je hotel afgezet en hier wordt je ook weer opgehaald. In Nederland vind je veel opstapplaatsen. In de buurt is er vaak een punt om te verzamelen om vervolgens naar Spanje af te reizen.

Ga samen met je vrienden en vriendinnen naar Salou of besluit het wat rustiger aan te doen. Er zijn genoeg leuke plekken aan de Costa Dorada waar je kan genieten van de Spaanse zon. Er worden veel excursies georganiseerd naar Barcelona en bijvoorbeeld ook naar Salou. Alles is mogelijk in Spanje. Je zal door gebruik te maken van de busreis, de vakantie van je leven hebben.

BusreizenSpanje.com - © 2024