Busreis Malgrat de Mar

al vanaf 229
kies voor een combinatie-busreis naar Malgrat de Mar met busreis en hotel voor extra veel voordeel. Keuze uit vele hotels en appartementen. Nu extra goedkoop!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Een reis naar Malgrat de Mar met de bus is gezellig en goedkoop. Malgrat de Mar is al jarenlang een van de gezelligste badplaatsen in Spanje waar veel Nederlands hun vakantie vieren. Een busreis naar de badplaats is goedkoop te boeken bij de verschillende reisorganisaties op deze pagina. Kies voor een combinatie-busreis waarin zowel de busreis als hotel inbegrepen zijn!

Vergelijk de busvakanties naar Malgrat de Mar


Busreizen voor jongeren, gezinnen en senioren

Malgrat de Mar is een geschikte bestemming voor jongeren, gezinnen, stelletjes en senioren. In een bus vol met jongeren wordt vaak gefeest en voor kinderen en ouderen is dit niet altijd even prettig. Jongeren kunnen daarom voor een busreis terecht bij Beachmasters of GOGO. Volwassenen kunnen terecht bij reisorganisaties als Solmar Tours, Peter Langhout of Sunliner. Ook zijn er vele kind- en geziensvriendelijke hotels in Malgrat de Mar!

Verblijven in Malgrat de Mar

Net zoals in de vele Spaanse badplaatsen zal je voornamelijk veel hotels en appartementen tegenkomen. Toch zijn er genoeg campings te vinden in Malgrat de Mar en in de buurt. Aan het strand is het vaak wat drukker, want het uitgaansleven komt hier ’s avonds van de grond. Iets verder van het uitgaansgebied is het ook aan het strand wat rustiger.

Malgrat de Mar is een leuke badplaats, maar je kan er ook voor kiezen om eens te zwemmen in het zwembad van het hotel. De campings in de omgeving hebben mooie zwembaden en het is heerlijk hier te verblijven.

Bekijk ook deze reissoorten

Excursies vanaf Malgrat de Mar

Niet iedereen wilt dagelijks op het strand van Malgrat de Mar liggen en daarom zijn er verschillende excursies te boeken. Je kunt ervoor kiezen om dit ter plekken te regelen, maar vaak is het voordeliger om dit voordat je op reis gaat te boeken. Bezoek het mooi Barcelona of kies ervoor om iets sportiefs te doen. Op de stranden zijn veel jetski’s te huur. Voor kinderen is het leuker om vooruit getrokken te worden op een banaan.

Vanaf de kust varen er verschillende boten naar de zee. Enkele van deze boten die vertrekken vanaf Malgrat de Mar zijn voorzien van een glazen bodem. Je ziet zo het onderzee leven. Kinderen zullen dit geweldig vinden, maar eigenlijk iedereen zal dit als erg leuk ervaren.

Busreis combinatie naar Malgrat de Mar

De meeste reisorganisatie bieden je de mogelijkheid om een verblijf te combineren met een busreis. Dit is in de meeste gevallen voordeliger en scheelt een hoop zoekwerk. De meeste reisorganisaties bieden combinatiereizen aan, je hebt echter ook de keuze om losse bustickets naar Spanje te boeken. Deze kun je ook vinden op BusreizenSpanje.com onder het kopje ‘Buspendel Spanje’.

Een busreis naar Malgrat de Mar is ten opzichte van een vliegvakantie vele malen goedkoper.  Ook kan je genoeg bagage meenemen. Of je nu in een hotel of op een camping wilt verblijven. Een busreis in combinatie met een verblijf in Malgrat de Mar is altijd mogelijk.

Bekijk ook deze busreizen