• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Costa Blanca
Home » Busreis Costa Blanca

Busreis Costa Blanca

De Costa Blanca, met bestemmingen als Benidorm, Murcia en Alicante razend populair. Boek nu een busreis of overwinter vakantie!

€ 259,-
Busreis Costa Blanca

De Costa Blanca: in zomer en winter een populaire badplaats

De Costa Blanca is een erg populaire vakantiebestemming. Je vindt hier dan ook veel grote Spaanse steden waar je heerlijk aan het strand kan verblijven. De letterlijke vertaling van Costa Blanca is Spaanse voor ‘witte kust’. Met een kustlengte van maar liefst 244 kilometer kom je veel mooie steden tegen. Je komt er onder andere Alicante, Benidorm, Cartagena en Murcia tegen. Uiteraard zijn er nog veel meer steden te vinden aan de Spaanse kust.

6 aanbiedingen naar de Costa Blanca

Goedkoop met de bus naar de Costa Blanca
Zeer geliefde appartementen op 450m van het strand Benidorm Solmar
Zeer geliefde appartementen op 450m van het strand
€382.00
Gemoedelijk 4-sterrenhotel direct aan het strand Albir Solmar
Gemoedelijk 4-sterrenhotel direct aan het strand
€596.00
Nieuw hotel aan het Poniente strand! Benidorm Solmar
Nieuw hotel aan het Poniente strand!
€645.00
Fijn hotel op 250m van het strand en nabij het oude centrum Benidorm Solmar
Fijn hotel op 250m van het strand en nabij het oude centrum
€599.00
Modern Adults Only hotel met een perfecte ligging Benidorm Solmar
Modern Adults Only hotel met een perfecte ligging
€565.00
Modern hotel gelegen in de wijk Rincon de Loix Benidorm Solmar
Modern hotel gelegen in de wijk Rincon de Loix
€587.00

Bestemmingen aan de Costa Blanca

Genieten van de Costa Blanca

Een busreis naar de Costa Blanca is een veel gebruikte manier om naar Spanje af te reizen. Niet alleen jongeren maken gebruik van busreizen, maar ook senioren en gezinnen reizen per bus af naar Spanje. Dit is vaak vele malen goedkoper dan met het vliegtuig en ook met de auto ben je vaak duurder uit. Door gebruik te maken van de bus hoef je zelf helemaal niets te doen en je wordt ook nog eens voor het hotel of appartement afgezet. Besluit om een korte vakantie te houden in Spanje, maar het is ook mogelijk om voor langere tijd aan de Costa Blanca je vakantie te vieren.

Senioren busreizen naar Costa Blanca

Veel busreizen naar de Spaanse Costa Blanca worden georganiseerd voor senioren. Niet alleen in de zomer rijden er veel bussen naar Spanje, maar ook in de winter vertrekken er nog veel bussen zuidwaarts. Benidorm en Alicante zijn populaire bestemming, maar ook Murcia wordt veelvuldig bezocht. Over Benidorm wordt vaak gezegd dat dit een stad is voor senioren, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Veel gezinnen en jongeren reizen af naar deze stad om te genieten van de Spaanse zon.

Als je ervoor kiest om naar de Costa Blanca per bus af te reizen, dan hoef je niet in een bus vol met jongeren te zitten. Er worden speciale busreizen voor senioren georganiseerd. Vraag hiernaar bij je reisorganisatie en reis rustig af naar bijvoorbeeld Benidorm of Alicante. Ook voor gezinnen zijn er speciale busreizen. Kijk goed naar de voorwaarden en geniet van een rustige reis. Uiteraard kiezen de jongeren er vaak voor om met een bus te reizen waar voornamelijk jongeren in zitten. De muziek gaat hier overdag aan en zo begint het feest als het ware in Nederland al.

Vertrekken vanuit Nederland

Met de bus vanuit Nederland naar de Costa Blanca hoeft geen moeite te kosten. In de buurt van grote steden bevinden zich vaak veel opstapplaatsen waar er verzameld wordt. De bus zal nog enkele andere opstapplaatsen aandoen, maar soms is dit niet eens nodig. Als de bus vol is kan deze direct zijn weg vervolgen naar Spanje. Onderweg kan je gebruik maken van het toilet, maar ook wordt er tijdens de busreis enkele keren gestopt. Niet alleen om de benen te strekken, maar je kan ook even iets te eten kopen.

Activiteiten aan de Costa Blanca

Als je eenmaal bent aangekomen bij het hotel of appartement, dan kan je gelijk even afkoelen in het zwembad of in de zee. Veel hotels en appartementen bevinden zich op loopafstand van het strand. Aan de Costa Blanca zijn verschillende activiteiten te doen. Zo kan je grote steden bezoeken, maar ook is het mogelijk om met een boot de Middellandse Zee op te gaan. Kom mooie vissen tegen. Voor de jongeren onder ons zijn er ook tal van activiteiten te vinden. Huur bijvoorbeeld een jetski of een waterscooter en geniet van de zon op zee.

Populaire activiteiten aan strand zijn vooral de bananenboot. Hierbij zit je op een banaan achter elkaar en wordt je door een speedboot voortgetrokken. Dit is vaak ook mogelijk met losse opblaasbanden. Vraag bij je reisorganisatie naar de mogelijkheden voor activiteiten en excursies aan de Costa Blanca.

BusreizenSpanje.com - © 2024