Benidorm

al vanaf 129,-
Benidorm is een uitermate populaire plaats aan de Costa Blanca. Geniet in de zomer en/of winter van de Spaanse zon! Boek nu jouw busreis bij een van onze partners.
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Busreizen Benidorm

Wil je op vakantie naar de Spaanse badplaats Benidorm, maar heb je geen zin om er helemaal zelf heen te rijden? Dan kan je ervoor kiezen om de bus te nemen. Vanuit Nederland vertrekken verschillende georganiseerde busreizen naar het mooie Benidorm. De stad is een populaire bestemming om te overwinteren. Het klimaat is niet alleen in de zomer erg aangenaam, maar ook in de winter kan je er heerlijk vertoeven.

Vergelijk alle busreizen naar Benidorm


Vergelijk op reissoort

zonvakantie bus Zonvakantie met de bus
buspendel benidorm Buspendel/Losse tickets
overwinteren benidorm Overwinteren

Bezienswaardigheden Benidorm

Naast dat Benidorm een badplaats is, zijn er ook nog enkele bezienswaardigheden. Zo kan je een bezoekje brengen aan de achttiende-eeuwse parochiekerk van San Jaime. Ook park L’Aigüera is erg mooi. Als je aan het strand ligt heb je tevens een mooi uitzicht op Isla Benidorm. De inwoners van de stad beweren dat dit eiland eigenlijk het topje is van de berg Puig Campana. Karel de Grote zou deze rots met zijn zwaart hebben afgehakt waarna het in zee terecht is gekomen.

Benidorm heeft verschillende boulevards waar je heerlijk kan wandelen. Hier zijn ook veel restaurants te vinden waar je lekker kan gaan eten. ’s Avonds en overdag geniet je hier van een mooi uitzicht over de zee.

Bekijk ook deze busreizen