• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Buspendel Benidorm
Home » Busreis Costa Blanca » Benidorm » Buspendel Benidorm

Buspendel Benidorm

Een buspendel naar Benidorm geeft je de vrijheid om zelf een accommodatie te boeken. Een los busticket is bovendien erg goedkoop, zo reis je al vanaf 139,-(retourprijs) naar Benidorm!

139,-
Buspendel Benidorm

Losse bustickets naar Benidorm

Wil je een losse busreis boeken naar Benidorm? Kies dan voor een van de buspendels van onze partners. Al vanaf 75,- kun je een enkele reis met de bus boeken naar het Spaanse Benidorm. Retourtickets zijn al verkrijgbaar vanaf 129,-! Bij een buspendel kies je zelf waar je verblijft, de reisorganisatie brengt je met de bus naar een centrale plek in Benidorm. Meer weten of direct vergelijken? Bekijk & vergelijk dan direct de verschillende aanbieders op deze pagina.

Vind de beste buspendels in Benidorm

Buspendel Benidorm met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Benidorm? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 24 uur (onder voorbehoud van files). De pendels naar Benidorm worden het hele jaar aangeboden.

Hoe ziet een buspendel naar Benidorm eruit?

De Spaanse Costa Blanca ligt in het Zuid-Oosten van Spanje, gezien de zuidelijke ligging is Benidorm wat langer rijden dan de Spaanse Costa Brava. Een buspendel naar benidorm duurt dan ook zo’n 28 uur. De reisorganisaties bieden je de mogelijkheid om in een groot aantal plaatsen in Nederland of zelfs België op te stappen. Dit zorgt ervoor dat er altijd in de buurt een opstapplaats is! Als je bent opgestapt rijd je bij sommige organisaties direct door naar andere opstapplaatsen en vervolgens Benidorm, andere reisorganisaties kiezen er echter voor om eerst naar een wisselpunt te gaan en vanuit daar over te stappen naar de juiste bus. Wij raden je aan om de procedure van de diverse reisorganisaties goed te bekijken alvorens je een keuze maakt.

Met de andere reizigers in de bus die allemaal in vakantiestemming zijn,  is het vaak erg gezellig in de bussen naar Benidorm. De bussen zijn verder steeds comfortabeler , slapen tijdens de reis is dan ook prima mogelijk. De bus stopt tijdens de reis een aantal keer om de benen te strekken. Er is een wc in de bus aanwezig.

BusreizenSpanje.com - © 2024