• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Blanes
Home » Busreis Costa Brava » Blanes » Busreis Blanes

Busreis Blanes

Ga comfortabel en goedkoop met de bus naar Blanes en geniet van de Spaanse zon. Met het treintje langs de kust is het ook erg leuk om wereldstad Barcelona te bezoeken tijdens je verblijf in Blanes!

219,-
Busreis Blanes

Boek een busreis incl. accommodatie

Een busreis naar Blanes wordt jaarlijks veel geboekt. Het is een goedkope en bovendien comfortabele manier om naar de schitterende badplaats Blanes af te reizen. De badplaats is geschikt voor jong en oud. Zo heeft Blanes campings en hotels speciaal voor gezinnen en stellen, maar ook speciale accommodaties voor feestende jongeren. Kies voor een totaalpakket bij bijvoorbeeld Solmar Tours of Prijsvrij en stel een mooie busreis samen met een appartement of een hotel.

In vergelijking met een vliegreis scheelt dit al snel enkele honderden euro’s! En voor jongeren is tweehonderd euro natuurlijk veel geld. In de bussen is trouwens alles aanwezig en kan de sfeer al worden opgebouwd richting de vakantiebestemming. Vergelijk op deze pagina alle busreizen naar Blanes in combinatie met verblijf.

Uitgelichte busreizen naar Blanes

Top busreizen
Modern hotel gelegen nabij het strand Blanes Solmar
Modern hotel gelegen nabij het strand
€415.00
Familiehotel op 50 meter van het strand Blanes Solmar
Familiehotel op 50 meter van het strand
€393.00
Familie hotel met ideale ligging Blanes Solmar
Familie hotel met ideale ligging
€399.00
Hotel in rustige wijk op 150 meter van zee Blanes Solmar
Hotel in rustige wijk op 150 meter van zee
€439.00

Toch liever een buspendel boeken? Losse bustickets naar Blanes

Buspendel Blanes met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Blanes? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisopties naar Lloret de Mar(naast Blanes) met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 20 uur (onder voorbehoud van files).

Populaire accommodaties in Blanes

In Blanes zijn een groot aantal hotel die ideaal zijn volwassenen. Kies bijvoorbeeld voor het luxe 4-sterren Hotel Beverly Park & Spa en geniet van de luxe kamers, het schitterende zwembad en de Spa&Wellness mogelijkheden. Zoekt u een Hotel aan het strand? Kies dan voor hotel Pimar & Spa, o.a. te boeken bij Solmar Tours. Wilt u een goedkope accommodatie met veel faciliteiten? Dan is Hotel Stella Maris wellicht iets voor u. Het hotel biedt buitenzwembad met zonneterras, een bar met terras en biljarttafel.

Jongeren kunnen het beste de appartementen Europa of Lotus boeken. Deze complexen zijn centraal gevestigd en daardoor ideaal voor een jongerenreis met veel bezoekjes aan de discotheken Arena en Sala Vega. Ook een aanrader is de gezellige camping La Masia waar reisorganisatie Beachmasters een eigen veld heeft met tenten voor jongeren, ideaal voor een gezellige vakantie!

BusreizenSpanje.com - © 2024