Busreis Lloret de Mar

al vanaf 119
Een busreis naar Lloret de Mar is een uitstekende keuze. De Spaanse badplaats is een van de populairste bestemmingen voor jong en oud!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Lloret de Mar met de bus

Er zijn veel reisorganisaties die busreizen organiseren naar Spanje toe. Lloret de Mar is een populaire vakantiebestemming en veel bussen zullen hier naartoe rijden. Bekijk eens naar de verschillende mogelijkheden voor een verblijf in de stad. Veel busreizen worden aangeboden in combinatie met een verblijf in Lloret de Mar. Kies voor een verblijf in een van de vele hotels en appartementen. De busmaatschappij zet je vaak voor het hotel af.

Vergelijk nu alle busreis aanbieders


Vakantie voor iedereen

Het is niet zo dat er alleen maar jongeren naar Lloret de Mar afreizen. Ook ouderen en gezinnen kunnen hier een prima vakantie hebben. Overdag is het lekker rustig, want dan liggen de jongeren nog op bed te slapen. Als je een wat rustigere bus wilt hebben, dan zijn er ook speciale busreizen vanaf Nederland voor gezinnen of senioren. Kijk eens naar de mogelijkheden en boek een busreis naar keuze. Lloret de Mar zal je zeker niet teleurstellen.

Excursies vanaf Lloret de Mar

Je hoeft niet heel de vakantie in de badplaats te blijven, want je kan er ook voor kiezen om enkele excursies te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het mooie Barcelona of bezoek het El Montseny natuurpark in de regio. Er is van alles te doen aan de Costa Brava. Naast de dagtripjes kan je natuurlijk ook andere activiteiten doen.

Bungeejumpen komt veel voor in Lloret de Mar en dit wordt dan ook veelvuldig gedaan. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om op een banaan achter een speedboot te hangen. Wil je zelf snel over het water racen, dan is het ook mogelijk om een jetski te huren. Dit is uiteraard nog niet voor de jongere kinderen beschikbaar, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een waterfiets te huren. Vraag bij je reisorganisaties voor excursies en activiteiten in en nabij Lloret de Mar. Vooraf reserveren is vaak goedkoper dan ter plekke.

Bekijk ook deze busreizen