• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Lloret de Mar
Home » Busreis Costa Brava » Lloret de Mar » Busreis Lloret de Mar

Busreis Lloret de Mar

Een busreis naar Lloret de Mar is een uitstekende keuze. De Spaanse badplaats is een van de populairste bestemmingen voor jong en oud!

209,-
Busreis Lloret de Mar

Lloret de Mar met de bus

Er zijn veel reisorganisaties die busreizen organiseren naar Spanje toe. Lloret de Mar is een populaire vakantiebestemming en veel bussen zullen hier naartoe rijden. Bekijk eens naar de verschillende mogelijkheden voor een verblijf in de stad. Veel busreizen worden aangeboden in combinatie met een verblijf in Lloret de Mar. Kies voor een verblijf in een van de vele hotels en appartementen. De busmaatschappij zet je vaak voor het hotel af.

6 x uitgelichte busreizen naar Lloret de Mar

Busreizen met verblijf
Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS Lloret de Mar GOGO.nl
Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS
€596.00 €618.45
Appartementen Blau Lloret de Mar GOGO.nl
Appartementen Blau
€683.00
tent Lloret de Mar Lloret de Mar GOGO.nl
tent Lloret de Mar
€575.00 €623.76
Hotel ALEGRIA Plaza Paris - logies en ontbijt Lloret de Mar GOGO.nl
Hotel ALEGRIA Plaza Paris – logies en ontbijt
€656.00 €682.61
Populair hotel centraal gelegen op loopafstand van het strand Lloret de Mar Solmar
Populair hotel centraal gelegen op loopafstand van het strand
€307.00
Familiehotel met vier zwembaden Lloret de Mar Solmar
Familiehotel met vier zwembaden
€451.00

Liever een los busticket boeken naar Lloret de Mar? Bekijk de opties bij deze reisorganisaties!

Buspendel Lloret de Mar met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Lloret de Mar? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 20 uur (onder voorbehoud van files). Uitstapplaats in Lloret de Mar is Hotel Helios.

Vakantie voor iedereen in ‘Lloret’

Het is niet zo dat er alleen maar jongeren naar Lloret de Mar afreizen. Ook ouderen en gezinnen kunnen hier een prima vakantie hebben. Overdag is het lekker rustig, want dan liggen de jongeren nog op bed te slapen. Als je een wat rustigere bus wilt hebben, dan zijn er ook speciale busreizen vanaf Nederland voor gezinnen of senioren. Kijk eens naar de mogelijkheden en boek een busreis naar keuze. Lloret de Mar zal je zeker niet teleurstellen.

Excursies vanuit Lloret de Mar

Je hoeft niet heel de vakantie in de badplaats te blijven, want je kan er ook voor kiezen om enkele excursies te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het mooie Barcelona of bezoek het El Montseny natuurpark in de regio. Er is van alles te doen aan de Costa Brava. Naast de dagtripjes kan je natuurlijk ook andere activiteiten doen.

Bungeejumpen komt veel voor in Lloret de Mar en dit wordt dan ook veelvuldig gedaan. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om op een banaan achter een speedboot te hangen. Wil je zelf snel over het water racen, dan is het ook mogelijk om een jetski te huren. Dit is uiteraard nog niet voor de jongere kinderen beschikbaar, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een waterfiets te huren. Vraag bij je reisorganisaties voor excursies en activiteiten in en nabij Lloret de Mar. Vooraf reserveren is vaak goedkoper dan ter plekke.

BusreizenSpanje.com - © 2024