Lloret de Mar

al vanaf 97
Boek hier een buspendel, zonvakantie of jongerenreis naar Lloret de Mar. Vergelijk de reisbureaus en geniet van de Spaanse zon!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Busreizen Lloret de Mar

De Spaanse zon trekt al jaren jong en oud. Als je ook eens wilt genieten van de heerlijke stranden aan de Costa Brava, dan kan je er eens voor kiezen om een busreis naar Lloret de Mar te gaan. Deze stad wordt veel gezien als feeststad voor jongeren, maar het is ook een perfecte plek voor gezinnen of ouderen. Tal van hotels, appartementen en campings bevinden zich in deze Spaanse badplaats. Kies ervoor om per bus vanaf Nederland te vertrekken en geniet van alle gemakken. Rij niet meer zelf vanaf in een hete auto en betaal niet meer te veel aan de dure vliegtuigtickets.

Busreizen naar Lloret de Mar vergelijken


Vergelijk op reissoort

buspendel lloret de mar Buspendel
jongerenreis lloret de mar Jongerenreis
zonvakantie lloret de mar Zonvakantie met de bus

Bezienswaardigheden Lloret de Mar

In Lloret de Mar verveel je je geen moment. Ga een dagje naar het strand of ga de stad eens in. In de binnenstad vindt je de mooie Esglesia Paroquia de Sant Roma. Deze kerk is leuk om te bezoeken, maar er zijn nog tal van andere kerken te vinden in Lloret de Mar. Stippel een route uit om alle kerken en kathedralen in de stad eens te bezichtigen.

Als je een mooi uitzicht wilt hebben over de stand en de kust van de Costa Brava, dan kan je eens een bezoekje brengen aan Kasteel San Joan. Als je in de uitkijktoren van dit kasteel staat, dan heb je schitterend uitzicht over heel de regio. Voor wat meer plezier in Lloret de Mar kan je Water World Lloret bezoeken. Dit waterpark zorgt voor veel plezier en is een echte must-do voor kinderen. Ook zal je zien dat ouderen het fantastisch vinden.

Bekijk ook deze busreizen