• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Home » Reisbureaus » GOGO

GOGO

De specialist in jongerenreizen

GOGO tours richt zich met zijn aanbod specifiek op het organiseren van reizen voor jongeren. De reisorganisatie organiseert jongerenreizen naar een groot aantal bestemmingen, de populairste zijn: Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal en Bulgarije. Afhankelijk van de gekozen reis betreft het vliegreizen of busreizen.

Wanneer je reist met GOGO tours verblijf je op kamers of in appartementen. Bij het bekijken van de verschillende accommodaties op de site zie je direct de gegevens van de betreffende locatie zoals de faciliteiten, het type verzorging dat wordt aangeboden en foto’s van de locatie.

Keuze uit veel verblijven

GOGO tours zorgt ervoor dat er ook tijdens het verblijf van alles kan beleefd en gedaan worden en dit ook volledig afgestemd op het jongerensegment en binnen de keuze van de reiziger. Zo kan je opteren voor activiteiten die zich afspelen in het uitgaansleven maar dit kunnen ook culturele of sportieve activiteiten zijn. Op de site vind je per bestemming wat de mogelijkheden zijn. Er worden ook speciale dance-reizen en eindexamenreizen ingericht door GOGO tours.

Om reizen binnen ieders budget te houden zijn er de busreizen van GOGO tours naar Hongarije, Italië, Kroatië en Spanje. De busrit wordt zowel in de heenreis als in de terugreis ’s nachts gedaan.

BusreizenSpanje.com - © 2024