Busreis Benidorm

al vanaf 229
Een busreis + accommodatie naar Benidorm boek je via BusreizenSpanje.com. Vergelijk de diverse reisbureaus op deze pagina voor de beste prijs. Nu extra goedkoop!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Bezoek Benidorm met de bus

Het is mogelijk om met de bus vanuit Nederland naar Benidorm te vertrekken. Wekelijks vertrekken er verschillende bussen naar de Spaanse kust. Er worden reizen aangeboden in combinatie met een verblijf in een van de hotels van Benidorm. Je kan er ook voor kiezen om alleen een buspendel te kopen. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Ook in de winter gaan er nog regelmatig bussen naar Spanje toe.

VERGELIJK ALLE AANBIEDERS


Een andere reissoort?

zonvakantie bus Zonvakantie met de bus
buspendel benidorm Buspendel/Losse tickets
overwinteren benidorm Overwinteren

Busreis Benidorm vanuit Nederland

De busreis duurt ongeveer 28 uur, maar dit is afhankelijk van de opstapplaats. Je kan in bijna heel Nederland wel een opstapplaats vinden voor de reis naar Benidorm. Uiteraard wordt er onderweg meerdere malen gestopt. Zo kan je even de benen strekken na een lange zit in de bus. De busmaatschappij kan ervoor kiezen om ’s nachts geen tussenstop te maken. Uiteraard kan je wel gewoon aan boord naar de wc. Een tussenstop duurt gemiddeld een half uur.

Vakantie voor iedereen

Uiteraard gaan er niet alleen ouderen naar Benidorm toe, maar ook zijn er veel hotels, campings en appartementen te vinden die uitermate geschikt zijn voor kinderen en stelletjes. De stad is de ultieme vakantiebestemming voor iedereen. Geen reis naar Benidorm hoeft geen pijn en moeite te kosten als je gebruik maakt van de georganiseerde busreizen. Kinderen zullen dol zijn op deze stad en er is genoeg te doen.

Excursies vanaf Benidorm

Als je eenmaal in Benidorm bent aangekomen kan je heerlijk genieten van de zon en het prachtige strand. Veel mensen nemen dan ook direct een duik in de zee of in het zwembad. Niet iedereen wilt dagenlang aan het strand liggen en daarom worden er tal van verschillende excursies georganiseerd. Het is mogelijk om vanaf Benidorm naar grote steden als Alicante, Elche, Murcia of Valencia te gaan. Als je het eiland Ibiza wilt bezichtigen dan is dit ook mogelijk. Je maakt dan per boot de trip naar het eiland. Er zijn ook avontuurlijke excursies.

Als je wat meer spanning wilt op vakantie, dan kan je een Jeep Safari maken. Hiervoor dien je wel in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vaak kan je bij je reisleider terecht voor de verschillende excursie. Wil je ter plekken een excursie boeken dan is dit ook mogelijk. Ga naar de lokale organisaties toe en maak een afspraak voor een excursie. Er zijn busreizen vanuit Nederland die diverse excursies aanbieden. Kijk vooraf naar de mogelijkheden en boek, met eventuele korting, alvast een excursie in Benidorm. Kijk eens rond op deze pagina en bezoek de sites van de verschillende partners voor een leuke excursie in het zonnige Spanje.

Bekijk ook deze busreizen