Tossa de Mar

al vanaf 249
Tossa de Mar is een populaire badplaats ten noorden van Barcelona. Boek een busreis en geniet van de zonnige stranden! Op deze pagina vind je alle aanbieders.
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Genieten in Tossa de Mar

De mooie badplaats Tossa de Mar ligt in het noorden van Spanje en wordt gezien als toeristische badplaats. Je kan hier dan ook heerlijk genieten van de zon en dagenlang aan het strand liggen. Veel mensen reizen met de auto naar Spanje, maar je kan er ook voor kiezen om dit per bus te doen.

Ga mee met de bus naar Tossa de Mar en wordt voor de deur van het hotel of appartement afgezet. Op loopafstand van het strand bevinden zich niet alleen veel hotels, maar ook vind je hier tal van eetgelegenheden. Geniet van de ondergaande zon met een lekker drankje! Maak op deze pagina de keuze uit een buspendel of zonvakantie naar deze schitterende plaats.

Vergelijk de busreizen naar Tossa de Mar


Wat voor vakantie zoek je?

zonvakanties naar Tossa de Mar Zonvakantie met de bus
buspendel tossa de mar Buspendel/losse bustickets

Bezienswaardigheden & excursies

Tossa de Mar is niet een heel erg bekende stad, maar toch is er genoeg te doen in de stad. Zo kan je bijvoorbeeld de oude binnenstad bezoeken waar je mooie gebouwen tegenkomt. Ook is er een kasteel te bewonderen in Tossa de Mar, leuk om te bezoeken voor een dagje uit!

Uiteraard zijn er verschillende kustwegen te vinden waarbij je een schitterend uitzicht hebt over de zee. Je kunt hier tijden door een prachtig groen landschap. De kerken die je in de stad tegenkomt zijn zeker een bezoekje waard. Een aanrader is dan ook om deze culturele hoogstandjes van Tossa de Mar te bezoeken.

Bekijk ook deze busreizen