Buspendel Tossa de Mar

al vanaf 129
Boek een los busticket naar het Spaanse Tossa de Mar. Een buspendel betekent alleen vervoer, regel dus zelf je accommodatie! Nu extra goedkoop!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Losse bustickets naar Tossa de Mar

Als je besluit om met de bus naar Tossa de Mar te gaan, dan zijn er verschillende reisorganisaties waarmee je naar Spanje kan gaan. De buspendels naar Tossa de Mar bestaan uitsluitend uit de busreis. Een accommodatie moet bij een buspendel dus los bijgeboekt worden. Het voordeel van een buspendel naar Tossa de Mar is natuurlijk wel de scherpe prijs, je reist al v.a. 129,- naar de Spaanse kustplaats.

Een buspendel naar Tossa de Mar duurt zo’n 20 tot 24 uur, de reisafstand is zeer afhankelijk van je opstapplaats en het verkeer onderweg. In Nederland kan je op een groot aantal plaatsen opstappen, zo hoef je┬ádus niet uren te reizen voordat je eindelijk bij de bus bent.

Vergelijk alle buspendels naar Tossa de Mar


Boek zelf je accommodatie

Eenmaal in Tossa de Mar aangekomen, zal je op een centrale plek of zelfs voor de hotel van je accommodatie afgezet worden. Een los busticket zorgt ervoor dat je zelf het verlijf bij de bestemming kunt regelen. Dus als je in Tossa de Mar bent aangekomen, zit je verder nergens meer aan vast! Breng de koffers naar je eigen geboekt accommodatie en neem een lekkere duik in het zwembad of de zee. Niets is meer ontspannend dan na een lange busreis even in het water te liggen!

Bekijk ook deze busreizen