• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Buspendel Tossa de Mar
Home » Busreis Costa Brava » Tossa de Mar » Buspendel Tossa de Mar

Buspendel Tossa de Mar

Boek een los busticket naar het Spaanse Tossa de Mar. Een buspendel betekent alleen vervoer, regel dus zelf je accommodatie! Nu extra goedkoop!

139,-
Buspendel Tossa de Mar

Losse bustickets naar Tossa de Mar

Als je besluit om met de bus naar Tossa de Mar te gaan, dan zijn er verschillende reisorganisaties waarmee je naar Spanje kan gaan. De buspendels naar Tossa de Mar bestaan uitsluitend uit de busreis. Een accommodatie moet bij een buspendel dus los bijgeboekt worden. Het voordeel van een buspendel naar Tossa de Mar is natuurlijk wel de scherpe prijs, je reist al v.a. 129,- naar de Spaanse kustplaats.

Een buspendel naar Tossa de Mar duurt zo’n 20 tot 24 uur, de reisafstand is zeer afhankelijk van je opstapplaats en het verkeer onderweg. In Nederland kan je op een groot aantal plaatsen opstappen, zo hoef je dus niet uren te reizen voordat je eindelijk bij de bus bent.

Vind de beste prijzen voor een buspendel bij deze aanbieders

Buspendel Tossa de Mar met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Tossa de Mar? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. Deze reizen gaan naar de Costa Brava, vanuit hier kun je zelf nog een (trein)reis boeken naar Tossa de Mar. Directe busreizen worden helaas momenteel niet aangeboden.

Boek zelf je accommodatie

Eenmaal in Tossa de Mar aangekomen, zal je op een centrale plek of zelfs voor de hotel van je accommodatie afgezet worden. Een los busticket zorgt ervoor dat je zelf het verlijf bij de bestemming kunt regelen. Dus als je in Tossa de Mar bent aangekomen, zit je verder nergens meer aan vast! Breng de koffers naar je eigen geboekt accommodatie en neem een lekkere duik in het zwembad of de zee. Niets is meer ontspannend dan na een lange busreis even in het water te liggen!

BusreizenSpanje.com - © 2024