Busreis Madrid

249
Bezoek tijdens een bus excursiereis de schitterende hoofdstad van Spanje. Madrid is een stad boordevol bezienswaardigheden. Vergelijk nu de busreizen!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Ontdek de Spaanse hoofdstad!

De hoofdstad van Spanje is Madrid. Madrid is een stad waar je veel kunt beleven. Er zijn volop bezienswaardigheden, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Ook het klimaat is natuurlijk perfect. In de zomer is het lekker warm in Madrid. Het is geweldig om volop te gaan genieten van een mooie bus excursiereis Madrid. Je wordt naar de mooiste plaatsen gebracht en de belangrijkste excursies zijn voor je geregeld.

Vergelijk uw bus excursie naar MadridOver Madrid

Madrid is een geweldige stad met een heerlijke sfeer. Er wonen 3,2 miljoen mensen in deze stad. Hiermee is het de grootste stad van Spanje. Veel mensen kennen de stad via de voetbalclubs Atletico Madrid en Real Madrid.  Je kunt gewoon met de euro betalen in deze stad en als je iets Spaans spreekt dan kun je een praatje maken met de lokale bevolking.

Bezienswaardigheden in Madrid

Er is veel te zien in deze mooie stad. Denk maar eens aan het Koninklijke Paleis, het Bernabeu stadion en ook de Plaza Mayor. Daarnaast zijn er volop barretjes waar je tapas kunt eten. Je zult in Madrid merken dat de Madrilenen van lekker eten en een goed glas wijn houden. Madrid is een waar cultureel paradijs waar je veel mooie dingen zult zien. Er zijn volop museums en ook festivals. Je moet natuurlijk wel rekening houden met de siësta en de andere tijden van eten. Hier ben je echter vaak snel aan gewend. Wacht niet langer en boek een mooie bus excursiereis Madrid om een onvergetelijke vakantie te krijgen.

Waar boek ik een busreis naar Madrid?

Eigenlijk alle bekende touroperators hebben wel een bus excursiereis Madrid in hun aanbod. Zo gaan onder andere Kras reizen, Pelikaan excursiereizen en de Jong Intra naar Madrid. Er is volop keuze om met een heerlijke en comfortabele bus naar Madrid af te reizen. Ook de pakketten zijn vaak zeer compleet en je zult veel zien van het mooie Madrid.

Bekijk ook deze busreizen