• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Madrid
Home » Excursiereizen Spanje » Busreis Madrid

Busreis Madrid

Ontdek met een bus excursiereis de schitterende hoofdstad van Spanje. Madrid is een stad boordevol bezienswaardigheden. Vergelijk nu de busreizen!

899,-
Busreis Madrid

Bezoek Madrid tijdens een rondreis met de bus

De hoofdstad van Spanje is Madrid. Madrid is een stad waar je veel kunt beleven. Er zijn volop bezienswaardigheden, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Ook het klimaat is natuurlijk perfect. In de zomer is het lekker warm in Madrid. Het is geweldig om volop te gaan genieten van een mooie bus excursiereis Madrid. Je wordt naar de mooiste plaatsen gebracht en de belangrijkste excursies zijn voor je geregeld.

De mooiste busrondreizen naar Madrid bij deze reisorganisaties

Busrondreizen naar Madrid van OAD

De Spaanse hoofdstad Madrid kun je bezoeken met een van de busrondreizen van OAD Reizen? Madrid is bij diverse reizen vaak één van de bestemmingen die deel uit maakt van het reisprogramma. Dit is natuurlijk niet voor niets, want er is meer dan genoeg te bezichtigen in deze schitterende stad!

Ga mee op rondreis met de bus naar Madrid met De Jong Intra

De mooiste plekjes van Madrid ontdekken? Dit kan met de excursiereizen van de Jong Intra! Een bezoek aan Madrid is vaak onderdeel van diverse reisprogramma’s in het binnenland van Spanje. Deze vind je vaak terug als ‘Busreis Hart van Spanje’ of ‘Busreis door het Spaanse binnenland’!

Over Madrid

Madrid is een geweldige stad met een heerlijke sfeer. De Spaanse hoofdstad heeft 3,2 miljoen mensen en is hiermee de grootste stad van Spanje. Veel mensen kennen de stad dankzij de populaire voetbalclubs Atletico Madrid en Real Madrid. Je kunt gewoon met de euro betalen in deze stad en als je iets Spaans spreekt dan kun je een praatje maken met de lokale bevolking.

Bezienswaardigheden in Madrid

Er is veel te zien in deze mooie stad. Denk maar eens aan het Koninklijke Paleis, het Bernabeu stadion en ook de Plaza Mayor. Daarnaast zijn er volop barretjes waar je tapas kunt eten. Je zult in Madrid merken dat de Madrilenen van lekker eten en een goed glas wijn houden. Madrid is een waar cultureel paradijs waar je veel mooie dingen zult zien. Er zijn volop museums en ook festivals. Je moet natuurlijk wel rekening houden met de siësta en de andere tijden van eten. Hier ben je echter vaak snel aan gewend. Wacht niet langer en boek een mooie bus excursiereis Madrid om een onvergetelijke vakantie te krijgen.

Waar boek ik een busreis naar Madrid?

Eigenlijk alle bekende touroperators hebben wel een bus excursiereis Madrid in hun aanbod. Zo gaan onder andere Kras reizen, Pelikaan excursiereizen en de Jong Intra naar Madrid. Er is volop keuze om met een heerlijke en comfortabele bus naar Madrid af te reizen. Ook de pakketten zijn vaak zeer compleet en je zult veel zien van het mooie Madrid.

BusreizenSpanje.com - © 2024