Calella

al vanaf 109
Calella is een van de badplaatsen aan de Spaanse Costa Brava. Het kleine badplaatsje staat bekend om de gezelligheid en mooie stranden.
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Genieten in het gezellige Calella

Zodra de zomer er weer aan komt, worden er massaal reizen naar het zonnige Spanje geboekt. Vliegtickets stijgen fors in prijs en zijn bijna niet meer te betalen. Ook het vervoer van en naar het vliegveld moet je vaak nog betalen. Veel voordeliger is het om met de bus naar het Spaanse Calella af te reizen. Samen met vaak een leuk reisgezelschap in de bus maak je de tocht vanuit Nederland om vervolgens voor je hotel te worden afgezet. Zodra je aankomt kan je heerlijk genieten van de zon. Neem een duik in het zwembad of neem de moeite om naar het strand te lopen. De meeste hotels en appartementen liggen in Calella op loopafstand van het strand.

Vergelijk alle busreizen naar Calella


Wat voor vakantie zoek je?

busreis calella Zonvakantie met de bus
buspendel calella Buspendel/Losse bustickets
jongerenreis calella Jongerenreizen

Excursies & bezienswaardigheden

Als je eenmaal in Calella bent aangekomen, dan wilt niet iedereen de hele dag op het strand liggen. Er is dan ook genoeg te doen in en rondom de stad. Vanuit de stad worden vele excursies georganiseerd naar Barcelona, omdat Calella vooral een toeristische badplaats is zonder al te veel geschiedenis. Je kan bijvoorbeeld naar het Cactus Huis gaan, dit is een huis die compleet door cactussen is omgeven.

Uiteraard wordt de stad gekenmerkt door de stranden. Toch hoef je niet altijd aan een saai zandstrand te liggen, want er zijn verschillende stranden in de omgeving te vinden. Ga bijvoorbeeld eens naar Les Roques strand. Dit strand is omgeven door prachtige rotsen en je zal hier veel rust vinden. Tevens is er een klein naakstrand hier aanwezig.

Bekijk ook deze busreizen