• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Buspendel Calella
Home » Busreis Costa Brava » Calella » Buspendel Calella

Buspendel Calella

Een los busticket naar Calella boek je via BusreizenSpanje.com. Op deze pagina vind je alle aanbieders voor een goedkope buspendel naar de Spaanse badplaats.

139,-
Buspendel Calella

Losse bustickets naar Calella

Vanuit Nederland vertrekken er veel bussen naar het zonnige Calella. Een busreis is vaak een goedkope optie om naar Spanje te gaan en je hoeft zelf helemaal niets te doen. Ga tijdens de reis slapen of doe spelletjes met elkaar. ’s Nachts gaat het licht vaak uit, waardoor je dus lekker kan slapen. Tijdens de rit zal de bus een aantal keer stoppen om de benen even te strekken. Het toilet in de bus is altijd te gebruiken.

In heel Nederland zijn er verschillende opstapplaatsen om naar Calella af te reizen. Op een centraal punt zal je de bus in stappen om vervolgens de volgende groep mensen op te halen. Calella is een badplaats in opkomst en daarom zijn er nog redelijk veel gezinnen en senioren te vinden. De vele uitgaansmogelijkheden in Calella zorgen er echter ook voor dat de badplaats steeds populairder wordt bij jongeren.

Vind goedkope losse bustickets naar Calella bij deze aanbieders

Buspendel naar Calella met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Calella? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 20 uur (onder voorbehoud van files). Op- & uitplaats in Calella is Hotel Maritim.

BusreizenSpanje.com - © 2024