• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Home » Reisbureaus » Van Ham Reizen

Van Ham Reizen

De Costa Blanca specialist

Van Ham Reizen is een Nederlandse reisorganisatie die al vele jaren gespecialiseerd is in luxe bus en vliegreizen naar Spanje. Het van oorsprong familiebedrijf organiseert naast hun busreizen ook vliegreizen. Daarnaast verzorgen ze riviercruises in Nederland, België en Duitsland en voor wie verder weg wil, super de luxe cruises naar bijvoorbeeld Dubai of de Canarische eilanden.

Reizen met Van Ham Reizen

Het bedrijf verzorgt rechtstreekse busreizen, vanaf een groot aantal opstapplaatsen, met luxe Royal Class bussen naar appartementen en hotels in Denia, Benissa(Calpe) en Benidorm. In deze bussen heeft de reiziger extra beenruimte en is er altijd catering aanwezig. In Benidorm heeft het bedrijf een eigen kantoor met een Nederlandse collega welke op vaste tijden kan helpen met vragen, wensen en het boeken van excursies.

Gebruik maken van diensten van Van Ham Reizen heeft voor de reiziger meerdere voordelen; aan persoonlijke wensen van reizigers wordt erg veel belang gehecht, ze zijn aangesloten bij de SGR/ANVR en kleine hondjes mogen mee in de bus dit in tegenstelling tot andere organisaties.

Kortom wilt u persoonlijke aandacht, comfortabel reizen, uw hondje mee in de bus en dichtbij huis opstappen dan bent u bij Van Ham Reizen aan het goede adres.

Let op: Deze reisaanbieder is niet langer actief, klik op de bovenstaande ‘Ga naar de website’ link voor een passende vervangende aanbieder.

BusreizenSpanje.com - © 2024