• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Home » Reisbureaus » Beachmasters

Beachmasters

Beachmasters is eigenlijk het jongerenmerk van Bizztravel. Bizztravel is een dynamisch bedrijf dat toonaangevend is binnen de Nederlandse reiswereld. Diverse producten vallen onder een eigen label.

Waarom Beachmasters?

Wij zijn aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen, de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ook zijn we aangesloten bij het Calamiteitenfonds en het Thuiswinkel Waarborg. Uitsluitend maken wij gebruik van touringcarbedrijven met het Keurmerk Touringcarbedrijf.

Je hebt als je met ons op vakantie gaat het hoogste feestgehalte voor de laatste prijs. Daarnaast organiseren wij de gaafste feesten en leukste excursies. Ten slotte is op al onze bestemmingen onze crew aanwezig.

Busreizen voor jongeren

Met onze busreizen kun je naar Costa Brava en Costa Dorada. Costa Brava bestaat Blanes, Calella, Lloret de Mar en Malgrat de Mar. Als je echt alleen maar wilt feesten, zit je goed op je plek in Blanes of Lloret de Mar. Daarnaast heb je een ruime keuze uit appartementen en hotels. Ten slotte kun je er te gekke activiteiten ondernemen. Aan Costa Dorada is Salou de enige bestemming als je lekker wilt losgaan tijdens het feesten. Verder kun je heerlijk zonnen op één van de stranden.

Let op: Deze reisaanbieder is inmiddels vertegenwoordigd door GOGO, klik op de bovenstaande ‘Ga naar de website’ link voor een passende vervangende aanbieder.

BusreizenSpanje.com - © 2024