• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Buspendel Salou
Home » Busreis Costa Dorada » Salou » Buspendel Salou

Buspendel Salou

Zelf uw accommodatie in Salou regelen? Kies dan voor een buspendel en betaal alleen voor het vervoer. Nu extra scherp geprijsd!

109,-
Buspendel Salou

Losse bustickets naar Salou

Wilt u zelf een accommodatie regelen maar wél met de bus naar Spanje? Dan is een buspendel naar Salou echt iets voor u! Een buspendel betekent dat u uitsluitend de busreis boekt en zelf op zoek kan gaan naar een leuk hotel of appartement. Losse bustickets zijn dan ook zeer scherp in prijs! Op deze pagina van BusreizenSpanje.com vindt u meer informatie over de reis naar Salou en hebben wij een overzicht geplaatst met de goedkoopste aanbieders. Profiteer direct van de beste prijzen!

Vind de beste prijzen voor een buspendel bij deze aanbieders

Buspendel Salou met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Salou? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 19 uur (onder voorbehoud van files).

Hoe lang duurt een busreis naar Salou?

De busreis duurt gemiddeld vanaf het wisselpunt 19 uur, onder voorbehoud van oponthoud op de weg. Een busreis naar Salou is een leuke ervaring en je komt hierdoor direct in de vakantiestemming. Vooral veel jongeren vertrekken naar deze badplaats, maar het is ook een stad voor senioren of gezinnen. Hiervoor worden vaak speciale busreizen georganiseerd.

Waarom met de bus?

Een busreis maken naar Salou is een goedkopere optie dan met het vliegtuig. Je kan bovendien meer bagage meenemen. In Nederland zijn veel verschillende opstapplaatsen te vinden en zo kan je in de buurt altijd wel op de bus stappen. Onderweg zal je enkele keren stoppen om te plassen of even de benen te strekken.

BusreizenSpanje.com - © 2023