Buspendel Salou

al vanaf 129,-
Zelf uw accommodatie in Salou regelen? Kies dan voor een buspendel en betaal alleen voor het vervoer. Nu extra scherp geprijsd!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Losse bustickets naar Blanes

Wilt u zelf een accommodatie regelen maar wél met de bus naar Spanje? Dan is een buspendel naar Salou echt iets voor u! Een buspendel betekent dat u uitsluitend de busreis boekt en zelf op zoek kan gaan naar een leuk hotel of appartement. Losse bustickets zijn dan ook zeer scherp in prijs! Op deze pagina van BusreizenSpanje.com vindt u meer informatie over de reis naar Salou en hebben wij een overzicht geplaatst met de goedkoopste aanbieders. Profiteer direct van de beste prijzen!

Vergelijk alle buspendels naar Salou


Duur van een busreis naar Salou

Je zal ongeveer 22 uur in de bus zitten, maar eventuele files kunnen zorgen voor een vertraging. Een busreis naar Salou is een leuke ervaring en je komt hierdoor direct in de vakantiestemming. Vooral veel jongeren vertrekken naar deze badplaats, maar het is ook een stad voor senioren of gezinnen. Hiervoor worden vaak speciale busreizen georganiseerd.

Waarom met de bus?

Een busreis maken naar Salou is een goedkopere optie dan met het vliegtuig. Je kan bovendien meer bagage meenemen. In Nederland zijn veel verschillende opstapplaatsen te vinden en zo kan je in de buurt altijd wel op de bus stappen. Onderweg zal je enkele keren stoppen om te plassen of even de benen te strekken.

Bekijk ook deze busreizen