• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Jongerenreis Blanes
Home » Busreis Costa Brava » Blanes » Jongerenreis Blanes

Jongerenreis Blanes

Geniet van een jongerenreis naar Blanes. Een garantie op feesten, chillen, zonnen en genieten! Vergelijk hier snel alle jongerenreizen met de bus.

199,-
Jongerenreis Blanes

Een echte party bestemming

Wil jij ook gaan genieten van een mooie vakantie in Blanes? Heb je het hele jaar gespaard om in de zomer met een jongerenreis Blanes lekker de bloemetjes buiten te zetten? Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Heerlijk ’s avonds de kroegen en discotheken induiken en Blanes onveilig maken. Ook kun je overdag lekker bijkomen op het strand bij de zee en in de zon. Een jongerenreis Blanes zal je niet zo snel vergeten.

Jongerenreizen naar Blanes zijn helaas niet langer te boeken. Vind alternatieven bij GOGO

Op jongerenreis naar Blanes? Deze bestemming maakt momenteel helaas geen deel meer uit van het reisaanbod van GOGO reizen. Het reisaanbod van GOGO bestaat nog uit Lloret de Mar en Mallorca. Deze reizen worden met het vliegtuig aangeboden, bekijk hiervoor de beste prijzen!

Wat is er te doen in Blanes?

Natuurlijk kun je er uitstekend stappen. Het is echter ook mooi om de stad zelf te verkennen. Er is een oud deel en ook een nieuw deel in Blanes. Je kunt er feesten en stappen in de bekende wijk Los Pinos. Er zijn ook appartementen waar je kunt overnachten en goede hotels. Er is zelfs een camping. Het oude gedeelte van Blanes heeft een visafslag, een weekmarkt en sfeervolle oude steegjes en pleintjes waar je kunt gaan shoppen.

Het nachtleven van Blanes

Je kunt in Blanes ook het nachtleven verkennen. Er zijn verschillende discotheken en kroegen. Ook zijn er Engelse pubs, Spaanse tenten en een enkele Hollandse feesttent. Natuurlijk kun je ook een keer een uitstapje maken naar Lloret de mar als je dat wilt. Dit is natuurlijk een bekender feest paradijs.

Welke touroperator kies jij?

Het is goed om te kijken naar de verschillende touroperators welke een jongerenreis naar Blanes organiseren. Je kunt kiezen voor een mooie reis met de bus richting de zon! Kijk naar de kwaliteit van de hotels en appartementen en natuurlijk ook naar de prijs. Er zijn al reizen vanaf nog geen drie honderd euro. Een mooie vakantie in Blanes hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Toch? En een jongerenreis naar Blanes zal je voor de rest van het leven bijblijven.
Ook kun je alleen een busreis of buspendel kiezen voor een scherpe prijs om dan zelf in Blanes je overnachtingen zelf te regelen. Misschien ken je een goed hotel of heb je al een goed appartement in Blanes of in de regio van Blanes geboekt.

Wacht niet langer!

Vergelijk de opties die je hebt om een jongerenreis naar Blanes te boeken! Kijk naar de prijzen en de kwaliteit van de overnachtingsmogelijkheden. En boek dan gewoon samen met je vrienden die vakantie naar de zon! Je kunt er dan al vele weken van te voren van genieten, dat je binnenkort naar Blanes gaat.

BusreizenSpanje.com - © 2024