• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Salou
Home » Busreis Costa Dorada » Salou

Salou

Salou is een populaire badplaats voor jong en oud! Zo vinden vele gezinnen, stelletjes en jongeren ieder jaar weer hun weg naar deze badplaats aan de Costa Dorada.

€ 219,-
Salou

Een busreis naar de gezellige badplaats Salou

In de zomer wilt iedereen weer op vakantie gaan en dit voor een zo laag mogelijke prijs. Als je wil genieten van de Spaanse zon, dan kan je ervoor kiezen om een busreis naar Salou te maken. Vanuit Nederland vertrekken er in de zomer dagelijks vele bussen naar deze Spaanse badplaats. Overdag kan je heerlijk van de zon genieten aan het strand of aan het zwembad. In de avond zal de boulevard vollopen met mensen die willen feesten. Salou is dan ook een erg populaire bestemming voor een feestvakantie. Echter zijn er ook genoeg gezinnen die ieder jaar terugkeren voor een heerlijke zonvakantie naar deze Spaanse badplaats. Er zijn namelijk ook genoeg familiehotels te vinden!

6 mooie aanbiedingen naar Salou

Uitgelichte busreizen

Familiehotel op loopafstand van het strand Salou Solmar
Familiehotel op loopafstand van het strand
€244.00
Viersterren hotel met veel faciliteiten voor jong en oud Salou Solmar
Viersterren hotel met veel faciliteiten voor jong en oud
€401.00
Zeer populair familiehotel Salou Solmar
Zeer populair familiehotel
€261.00
Bijzonder ingericht viersterrenhotel Salou Solmar
Bijzonder ingericht viersterrenhotel
€279.00
Adults Only hotel met geweldig zwembad Salou Solmar
Adults Only hotel met geweldig zwembad
€290.00
Onlangs compleet gerenoveerd hotel op 250 meter van het strand Salou Solmar
Onlangs compleet gerenoveerd hotel op 250 meter van het strand
€319.00

Welke soorten busreizen kun je boeken naar Salou?

Bezienswaardigheden in Salou

Als je eenmaal in Salou bent aangekomen zal je erachter komen dat je veel clubs en kroegen ziet. Je komt er zelfs Hollandse snackbars tegen. Na het stappen kan je dus een lekkere frikadel kopen. Behalve het uitgaansleven heeft Salou nog meer te bieden. Zo kan je ervoor kiezen om een dagje naar een van de verschillende waterparken te gaan. Ga van de grote glijbanen af en stap weer in de kinderschoenen.

Toch is het niet alleen maar feest in Salou, want je kan er ook voor kiezen om wat culturele activiteiten te doen. In de omgeving van de stad vindt je verschillende overblijfselen uit de Romeinse tijd. Ook het landschap om de stad heen is het bewonderen waard. Tijdens de zomervakantie worden er verschillende licht- en watershows gehouden.

BusreizenSpanje.com - © 2023