Busreis Barcelona

al v.a. 239
De Spaanse wereldstad Barcelona is een ideale bestemming boordevol schitterende bezienswaardigheden voor een leuke bus excursiereis. Vergelijk hier de aanbieders!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Het beste van Barcelona

Een bus excursiereis naar Barcelona is een combinatie van het wereldwijd bekende Barcelona en de mooiste plekken van Catalonië bezoeken. Je vertrekt vanuit Nederland en rijdt dagelijks een aantal uur met de bus, zo maak je tussenstops in bijvoorbeeld Frankrijk. Ook daar worden de mooiste plekken bezichtigt. Een bus excrusiereis Barcelona biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt. Er zitten in de meeste excursiereizen een groot aantal extra’s verwerkt, zo bezoek je met de reisorganisatie niet alleen de mooiste plekken, ook onbijt en diners zijn vaak inbegrepen. Het is volop genieten van deze mooie stad en omgeving!

Vergelijk alle busreizen naar BarcelonaHet strand en de stad!

Barcelona is een geweldige stad. Van de ene verrassing val je in de andere. Ook zie je volop bouwwerken van Gaudi. Het zijn ware historische kunstwerken en monumenten geworden. Ook is er volop gezelligheid te beleven in deze mooie stad. Ontdek de gezellige straten, barretjes en restaurantjes. Een middagje zonnen of uitwaaien op het strand is ook een prima optie in Barcelona. Daarnaast zijn er nog veel meer andere bezienswaardigheden. Wat dacht je van een bezoek aan het Nou Camp stadion van FC Barcelona? Of een bezoek aan de Ramblas, een van de bekendste en grootste winkelstraten van Barcelona.

Verken Barcelona met een busreis

Er zijn een groot aantal touroperators, die bus excursiereizen naar Barcelona organiseren. Een bus excursiereis is inclusief verblijf, vervoer, excursies en vaak ook (enkele) maaltijden. Het voordeel van een bus excursie naar Barcelona is de Nederlandstalige reisleiding die het beste in eigen taal de achtergronden van de stad kunnen vertellen. Dit is de reden waarom steeds meer Nederlanders kiezen voor een excursiereis. Zo is een excursiereis naar Madrid ook een enorme aanrader!

Bekijk ook deze busreizen