• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Jongerenreis Salou
Home » Busreis Costa Dorada » Salou » Jongerenreis Salou

Jongerenreis Salou

Boek een jongerenreis naar Salou bij een van onze partners. Vergelijk de reizen en geniet van het uitgaansleven, het strand en het mooie weer!

219,-
Jongerenreis Salou

Feesten en zonnen in Salou

Salou wordt op het vaste land van Spanje gezien als de grootste feest en uitgaansstad in de zomervakantie. Vanuit heel Europa komen hier jongeren naartoe om te feesten. Toch kom je hier voornamelijk veel Nederlandse jongeren tegen. Maak tijdens de busreis al vrienden en maak er een gezellige vakantie van. Eenmaal aangekomen in Salou kan je direct beginnen met feesten. BusreizenSpanje.com heeft alle

Jongerenreizen naar Salou zijn helaas niet langer te boeken. Vind alternatieven bij GOGO

Op jongerenreis naar Salou? Deze bestemming maakt momenteel helaas geen deel meer uit van het reisaanbod van GOGO reizen. Het reisaanbod van GOGO bestaat nog uit Lloret de Mar en Mallorca. Deze reizen worden met het vliegtuig aangeboden, bekijk hiervoor de beste prijzen!

Accommodaties voor jongeren

In Salou vind je een groot aantal accommodaties die ideaal geschikt zijn voor jongeren. Wat dacht je van een all inclusive busreis naar Salou? Kies dan voor een verblijf in hotel Playa Margarita, geniet hier de hele dag van lekkere maaltijden en drankjes! Dit hotel beschikt bovendien over een uitgebreid zwembad en is op slechts 150 meter lopen van het strand.

Uiteraard kun je ook een hotel of appartement boeken in Salou zonder all inclusive mogelijkheden. Deze zijn bovendien een stuk goedkoper in prijs. Wat dacht je van Hotel Belvedere, met schitterend zwembad? Of het in hartje Salou gelegen appartementen complez Azahar? Ideaal als je snel op het strand of in het uitgaansleven wilt zijn!

Wil je goedkoop op reis? Dan is een busreis in combinatie met verblijf op camping La Union een echte aanrader. De jongerenreizen aanbieders hebben hier speciale velden ingericht met tenten voor jongeren, een garantie op gezelligheid dus! Een iets duurder alternatief is een verblijf in een van de bungalows op camping La Union, deze zijn al te boeken v.a. 189,- per week!

Busreizen naar Salou

De bussen zijn de afgelopen jaren steeds luxer geworden waardoor je op een comfortabele manier naar Spanje kunt afreizen. De nacht gaat hierdoor zo voorbij en voor je het weet zit je in het zonnige Spanje. Verschillende reisorganisaties bieden jongerenreizen naar Salou aan met de bus. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met een verblijf. Kijk naar de verschillende mogelijkheden die de reisorganisaties bieden en geniet van een heerlijke vakantie in Salou.

BusreizenSpanje.com - © 2024