• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Overwinteren Spanje
Home » Overwinteren Spanje

Overwinteren Spanje

Goedkoop overwinteren in Spanje? Kies dan voor een heerlijke busreis, deze zijn in de winter erg scherp geprijsd. Keuze uit losse bustickets en pakketreizen!

€ 299,-
Overwinteren Spanje

Ook in de winter genieten van Spanje

Als je overweegt om te gaan overwinteren in Spanje dan is dat een goed idee. Spanje heeft in de zomer een beter klimaat en het land beschikt over een schitterende mooie omgeving. Je kunt ontspannen aan het strand en genieten van de culturele activiteiten in het land. BusreizenSpanje.com heeft alle opties voor een heerlijke overwintervakanties op deze pagina op een rijtje gezet.

3 uitgelichte winter busreizen met verblijf in Spanje

Genieten van de winterzon in Benidorm
Populair appartementencomplex op 500m van het Levante strand Benidorm Solmar
Populair appartementencomplex op 500m van het Levante strand
€338.00
Kleinschalig appartementencomplex op 175 meter van het strand Benidorm Solmar
Kleinschalig appartementencomplex op 175 meter van het strand
€418.00
Uitstekend appartementencomplex op 500m van het strand Benidorm Solmar
Uitstekend appartementencomplex op 500m van het strand
€354.00

Overwinter bestemmingen

Overwinteren in Benidorm? Boek hier losse bustickets of busreizen met verblijf

Overwinteren in Benidorm? Boek bij Solmar Tours een busreis (ook met verblijf mogelijk)

Deze winter de kou in Nederland vermijden en heerlijk genieten van de Spaanse zon? Bij Solmar Tours boek je voordelige busreizen naar Benidorm. Deze zijn zowel als losse bustickets verkrijgbaar als busreizen inclusief verblijf. Je hebt de keuze uit vele tophotels en appartementen die je zelfs voor weken of maanden kunt boeken in de winter.

Waar overwinteren in Spanje?

Er zijn verschillende gebieden waar je naartoe kunt gaan. Veel mensen kiezen voor Alicante, Benidorm of Andalusië. Het is volop genieten in deze gebieden. Alicante kent mooie golfbanen, pittoreske plaatsen en ook alle gemakken welke je vanuit Nederland gewend bent. Van november tot februari kun je hier heerlijke overwinteren.

Ook kun je voor Benidorm kiezen. Er zijn volop mooie appartementen en luxe locaties. Het is mogelijk om hier op een goedkope manier te overwinteren. Ook zijn er volop appartementen voor minder valide mensen. Het is hiermee een uitstekende plek om naartoe te gaan. Een lekkere duik in het zwembad of een wandeling door een mediterrane tuin zorgt voor de ontspanning die je zoekt.

Andalusië is natuurlijk ook een uitstekende plek om te bezoeken en om er te gaan overwinteren in Spanje. Je hebt er eigenlijk alles. Er zijn bergen, bossen en ook volop stranden. Daarnaast zijn er vele mooie appartementen complexen welke eigenlijk zo goed als aan het strand liggen. Een mooi uitzicht over zee en je vergeet alle sneeuw uit Nederland.

Accommodaties in Spanje

Er zijn volop mogelijkheden om te overwinteren in Spanje. Je kunt naar een bed en breakfast gaan, een appartement huren of misschien wel voor een luxe villa kiezen met een zwembad. Alle reisorganisaties hebben een aanbod met een grote diversiteit aan mogelijkheden. In plaats van een pakketreis met busreis en hotel kun je ook kiezen voor een los busticket naar Spanje, waarbij je zelf een leuke accommodatie uitzoekt. Buspendels zijn bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf 69,- en zelfs als enkele reis te boeken, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je terug gaat.

BusreizenSpanje.com - © 2024