Jongerenreizen Spanje

vanaf 119,-
Geniet aan de Spaanse kust van een heerlijke jongerenreis. Zonnen en feesten in o.a. Blanes, Salou, Calella of Lloret de Mar!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Feesten en zonnen in Spanje

Steeds meer jongeren kiezen ervoor om in de zomervakantie naar Spanje te gaan. Het is niet vreemd dat er volop touroperators zijn welke een jongerenreis naar Spanje organiseren. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn en naar welke steden je kunt afreizen. Zo zijn er jongerenreizen Spanje naar Lloret de Mar, Calella, Malgrat de Mar of Blanes aan de Costa Brava. Ook zijn er jongerenreizen Spanje naar Salou aan de Costa Dorada. Misschien wil je wel graag naar Mallorca? Dan kan dat natuurlijk ook.

Vergelijk alle jongerenreizen naar Spanje


Populaire bestemmingen

lloret de mar reizen Lloret de Mar
salou strand Salou
blanes kustlijn Blanes
malgrat de mar kust Malgrat de Mar
calella jongerenreis Calella

Een reis naar Lloret de Mar of een van de andere steden?

Natuurlijk denk je direct aan feesten en relaxen op het strand. Er is echter veel meer. Ga eens een keer naar waterworld om af te dalen langs een mooie water glijbaan. Ook kun je naar Blanes gaan waar het iets rustiger is, maar er ook een bruisend nachtleven is. Je kunt een mooie beachparty gaan bezoeken en volop genieten van het mooie strand in Blanes. In Malgrat de Mar kun je genieten van een twee kilometer lang strand en een lekker gezellig en oud centrum. Je kunt er heerlijk uitgaan.

Reisleiders bij een jongerenreis

De meeste jongerenreizen naar Spanje worden georganiseerd via een touroperator. Je hebt een busreis compleet met appartement of hotel. Ook zijn er reisleiders om je te begeleiden. Je hebt dus ook iemand welke je kan helpen als er iets niet naar wens is of er wat is gebeurt. Het is natuurlijk een fijn gevoel. Aangezien alles is geregeld is en er ook een aanspreekpunt is om je te helpen bij verschillende situaties.

Jongerenreizen Spanje, meer dan feesten en het strand?

Natuurlijk kun je er met een jongerenreis ook voor kiezen om wat meer van het land en de omgeving te zien. Je kunt een paar dagen niet naar het strand gaan, maar een excursie doen. Er zijn volop mogelijkheden om meer van Spanje te zien dan een feestende menigte en de golfen bij het strand. Ook kun je naar pretparken gaan of een excursie doen op een scooter.

Bekijk ook deze busreizen