• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Busreis Salou
Home » Busreis Costa Dorada » Salou » Busreis Salou

Busreis Salou

De bruisende badplaats Salou is een ideale bestemming voor een busreis. Vergelijk hier alle reisbureaus en boek een busreis met een leuke accommodatie!

219,-
Busreis Salou

Salou: Een gezellige badplaats aan de Costa Dorada

Het is het voordeligst om een busreis naar Salou te boeken in combinatie met een verblijf. Zo voorkom je een hoop zoekwerk en het is vaak goedkoper dan alles zelf te boeken. De reisorganisatie zet je in de meeste gevallen nog voor het hotel af ook. Kijk eens goed rond bij de verschillende organisaties en besluit een leuke busreis te boeken naar het zonnige Salou. Een reis naar Spanje toe hoeft niet duur te zijn.

6 x uitgelichte busreizen naar Salou

Busreizen met verblijf
Verzorgd 4-sterrenhotel op 100 meter van het strand Salou Solmar
Hotel Las Vegas, een Solmar Select hotel, bevindt zich op ongeveer 100 meter van het strand in het nieuwe centrum van Salou. Plan uw vakantie aan de prachtige Costa Dorada!
€338.00
Zeer centraal gelegen appartementencomplex Salou Solmar
Zeer centraal gelegen appartementencomplex
€264.00
Bijzonder ingericht viersterrenhotel Salou Solmar
Bijzonder ingericht viersterrenhotel
€295.00
Viersterrenhotel met veel faciliteiten voor jong en oud Salou Solmar
Viersterrenhotel met veel faciliteiten voor jong en oud
€268.00
Zeer centraal gelegen appartementencomplex Salou Solmar
Zeer centraal gelegen appartementencomplex
€257.00
Als enige hotel direct aan de boulevard van Salou Salou Solmar
Als enige hotel direct aan de boulevard van Salou
€325.00

Liever een losse busreis boeken? Bekijk dan eens de opties bij deze aanbieders!

Buspendel Salou met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Salou? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisdata met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 19 uur (onder voorbehoud van files).

Salou is een leuke plek voor jong en oud

In Salou zal je vooral veel jongeren tegenkomen, maar toch hoef je niet bang te zijn dat er niets te doen is. Ook voor gezinnen en senioren is Salou een heerlijke vakantiebestemming. Een busreis naar deze zonnige badplaats is weggelegd voor jong en oud. Aan de rand van de stad vind je enkele campings waar kinderen om kunnen gaan met leeftijdsgenoten. Ook zal je veel hotels en appartementen in de stad vinden. wat meer van het uitgaansgebied af kan je heerlijk van de rust genieten.

Excursies vanuit Salou

Niet iedereen wilt elke dag aan het strand van Salou liggen. Er worden dan ook verschillende excursies georganiseerd vanaf de stad. Ga bijvoorbeeld een dagje naar het mooie Barcelona of kies ervoor om een actieve excursie te doen. Pak de fiets en maak een mooie tocht door de bergen. Het is vaak ook leuk om een scooter te huren. Je bent vrij om te staan en gaan waar je wilt.

Op het strand zelf vind je ook tal van activiteiten. Zo kan je een jetski of waterscooter huren, maar het is in Salou ook mogelijk om door een speedboot voort getrokken te worden in een banaan of een band. Het is nog leuker om vanuit de haven van Cambrils op een Catamaran op de Middellandse Zee te varen. De excursie duurt ongeveer drie uur en op zee zal het schip voor anker gaan. Je hebt dan de mogelijkheid om te zwemmen of bijvoorbeeld te snorkelen.

Hotels en appartementen in Salou

Salou wordt gekenmerkt door veel appartementen en hotels. Vooral aan het strand zal je er hier veel van tegenkomen. Zo zijn er luxe en wat minder uitgebreide hotels en appartementen te vinden. het is maar net waar je voor wilt betalen. De meeste hotels zijn voorzien van een eigen zwembad. Als je een dag geen zin hebt in al dat zand, dan kan je ervoor kiezen om aan het zwembad te liggen.

Ook zijn er enkele campings te vinden in Salou. Deze zal je vooral aan de rand van de stad vinden. Kijk goed naar de verschillende campings. Voor jong en oud, in Salou is er altijd wel wat te vinden.

BusreizenSpanje.com - © 2024