de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Losse bustickets naar Spanje

Interbus.nu is een betrouwbare reisorganisatie voor uw pendelreizen. Iedere vrijdag gaan er reizen uit naar Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Italië, Spanje en Kroatië/Istrië. U arriveert de volgende ochtend uitgerust en wel op de plaats van bestemming.

Met moderne touringcars naar Spanje

De gebruikte touringcars zijn modern en hebben een hoge comfortwaarde. Er wordt gereden met royal class én business class touringcars. Alle touringcars zijn voorzien van het gecertificeerde touringcar kenmerk. Er wordt van alles gedaan om uw reis naar wens te maken. Zo zijn er hapjes en drankjes onderweg. Ook wordt er rustige muziek gedraaid. Vind u de muziek niet leuk, kunt u uw eigen muziek met oordopjes meenemen. Daarnaast worden er tijdens reizen films vertoond. De opstapplaatsen zijn beperkt, zodat de reis niet te vaak onderbroken wordt. De opstaplocaties liggen centraal in Nederland.

Interbus.nu rijdt maar liefst naar 14! vakantiebestemmingen in Spanje. In het voorjaar startten de eerste pendelreizen en in het late najaar eindigen ze. Uw vakantie begint met een comfortabele reis bij Interbus.nl!


Bekijk ook deze busreizen