• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Jongerenreis Malgrat de Mar
Home » Busreis Costa Brava » Malgrat de Mar » Jongerenreis Malgrat de Mar

Jongerenreis Malgrat de Mar

Boek bij speciale jongerenreizen organisaties een onvergetelijke jongerenreis met de bus naar Malgrat de Mar!

229,-
Jongerenreis Malgrat de Mar

Feesten, zonnen en genieten in Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is misschien niet de bekendste plek voor een gezellige jongerenreis, toch heeft het plaatsje veel te bieden! De prachtige blauwe zee, het lekkere weer en de grote hoeveelheid watersporten die uitgeoefend kunnen worden, maken de badplaats geschikt voor zowel zonvakanties als actieve jongerenreizen. ’s Avonds veranderd Malgrat in een bruisende badplaats met veel feestende jongeren. Bezoek de leukste discotheken of drink aan de boulevard gezellig een drankje met uitzicht op de zee. Malgrat de Mar heeft dus veel te bieden!

Bekijk op deze pagina van BusreizenSpanje.com alle mogelijkheden voor een busreis naar Malgrat de Mar en laat je verrassen door de aantrekkelijke prijzen. Vergelijk bijvoorbeeld het aanbod van onze partners Beachmasters en GOGO tours!

Jongerenreizen naar Malgrat de Mar zijn helaas niet langer te boeken. Vind alternatieven bij GOGO

Op jongerenreis naar Malgrat de Mar? Deze bestemming maakt momenteel helaas geen deel meer uit van het reisaanbod van GOGO reizen. Het reisaanbod van GOGO bestaat nog uit Lloret de Mar en Mallorca. Deze reizen worden met het vliegtuig aangeboden, bekijk hiervoor de beste prijzen!

Uitgaan in Malgrat de Mar

Wil je lekker stappen tijdens je vakantie? Ook dan is een jongerenreis naar Malgrat de Mar een echte aanrader! De badplaats heeft een bruisend nachtleven met een groot aantal gezellige kroegjes en grote discotheken.

De meeste uitgaansgelegenheden bevinden zich aan de boulevard van Malgrat de Mar. Met uitzicht over het strand kun je dus heerlijk genieten van een lekkere cocktail of een koud biertje.

De grootste discotheken van Malgrat de Mar zijn Discotheek QK, Opium en Bar Waikiki. Deze discotheken bevinden zich veelal ondergronds. Regelmatig komen hier grote dj’s uit Nederland om er een gezellig feestje van te maken! Een ander voordeel van uitgaan in Malgrat de Mar zijn de kosten, bier en shotjes zijn erg scherp geprijsd. Je bent dus al snel minder geld kwijt dan in Nederland!

BusreizenSpanje.com - © 2024