Jongerenreis Lloret de Mar

al vanaf 96
Geniet van de Spaanse zon, drankjes en discotheken in Lloret de Mar. Nu extra goedkoop bij onze partners!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Genieten aan de Spaanse kust

Omdat Lloret de Mar toch wel wordt gezien als de uitgaansstad voor jongeren worden er veel busreizen georganiseerd vanuit Nederland. Stap ergens in Nederland op en ga rustig onderuit liggen. De chauffeur zorgt ervoor dat je op plaats van bestemming aankomt. Onderweg zal je een aantal keer stoppen om te plassen en te roken. Door gebruik te maken van een busreis naar Lloret de Mar bespaar je een hoop geld. Ook kan je zo voordelig je verblijf boeken.

Vraag bij de reisorganisatie eens naar de mogelijkheden voor extra opties, zoals een kroegentocht door Lloret de Mar of bijvoorbeeld Blanes. De twee steden liggen niet ver van elkaar vandaan.

Vergelijk de jongerenreizen Lloret de Mar


Verblijven in Lloret de Mar

In veel Spaanse badplaatsen kom je hotels en appartementen tegen, maar ook zijn er tal van campings te vinden in Lloret de Mar. Kies voor een mooi luxe verblijf of wil je een eenvoudig hotel zonder al te veel poespas. Er is van alles mogelijk in de stad. Dichtbij het strand of wat verder weg. Kijk zelf op internet naar alle mogelijkheden. Aan de rand van de stad zijn enkele campings te vinden waar je heerlijk met je kinderen kan verblijven.

De meeste hotels en appartementen zijn voorzien van een eigen zwembad. Zo hoef je niet altijd aan het strand te liggen als het er te druk is. Jong of oud, voor iedereen is er wel een plek in het zonnige Lloret de Mar. Een busreis naar deze Spaanse badplaats zal een leuke vakantie opleveren. Geniet van de warme zon en kom weer helemaal tot rust.

Bekijk ook deze busreizen