• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Buspendel Blanes
Home » Busreis Costa Brava » Blanes » Buspendel Blanes

Buspendel Blanes

Kies voor een buspendel naar Blanes en geniet van een van de gezelligste badplaatsen aan de Spaanse Costa’s. Zowel losse bustickets als busreizen inclusief hotel!

109,-
Buspendel Blanes

Bustickets naar Blanes

Een steeds populairder wordende bestemming aan de Costa Brava voor vakantiegangers vanuit Nederland is Blanes. Het kent een levendig uitgaansleven en mooie brede stranden. Het is niet zo druk als bijvoorbeeld Lloret de Mar. Ideaal voor een vakantie waarbij je wilt kunnen genieten van de rust, maar ook eventueel kunt feesten. De bestemming is hiermee ideaal voor jongeren en gezinnen, zo kent de badplaats veel campings en hotels die voor beide groepen geschikt zijn. Aangezien Blanes steeds populairder wordt, is het natuurlijk niet vreemd dat je er ook steeds meer buspendels Blanes naartoe ziet gaan. Kies voor een buspendel met los busticket naar Blanes of in combinatie met hotel. Op deze pagina zijn de goedkoopste aanbieders gepresenteerd!

Vind de beste prijzen voor een buspendel bij deze aanbieders

Buspendel Blanes met Solmar Tours

Een buspendel boeken naar Blanes? Bij Solmar Tours vind je meerdere reisopties naar Lloret de Mar(naast Blanes) met verschillende opstapplaatsen in Nederland en België. De geschatte reistijd is ongeveer 20 uur (onder voorbehoud van files).

Touroperators

Er zijn verschillende touroperators welke naar Blanes gaan. Je kunt natuurlijk kiezen om ver van te voren je buspendel Blanes te boeken. Ook kun je kiezen voor een lastminute. Als je met niet zoveel personen gaat is dit natuurlijk een uitstekende optie. Een last minute buspendel naar Blanes zijn namelijk in veel gevallen veel goedkoper!

Waar kun je opstappen?

Eigenlijk zijn er in heel Nederland opstapplaatsen om naar Blanes te gaan met een buspendel. Denk hierbij aan Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Groningen, Maastricht en ook Eindhoven. Vaak komen er bussen uit alle richtingen om vervolgens in een bus vanuit Utrecht naar Blanes te gaan met de buspendel.

Wat kost een buspendel Blanes?

Er zijn al mogelijkheden vanaf honderd euro. Het gaat dan puur en alleen om de buspendel. Je hebt dan nog geen hotel of appartement. Natuurlijk kun je dit er ook direct bijboeken. Daardoor krijg je een complete vakantie aangeboden voor een scherpe prijs. Ontdek ook het Spaanse Blanes met de juiste buspendel.

BusreizenSpanje.com - © 2024