• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Home » Reisbureaus » Prijsvrij

Prijsvrij

Als je op zoek bent naar een heerlijk ontspannen strandvakantie in Spanje dan ben je bij Prijsvrij aan het goede adres! Prijsvrij biedt jou namelijk de beste busreizen naar de Spaanse kust aan voor een scherpe prijs.

Prijsvrij is een jonge en dynamische reisorganisatie die interessante deals naar verschillende bestemmingen in Spanje aanbiedt. Bovendien rekent Prijsvrij geen boekingskosten en werkt Prijsvrij met een best deal garantie. Mocht je dus dezelfde reis bij een andere organisatie voor een lagere prijs vinden dan zal Prijsvrij het verschil aan je terug betalen.

Prijsvrij biedt reizen aan naar de Costa Brava, de Costa Blanca en de Costa Dorada in Spanje.
En of je nu liever lekker wilt luieren in een all inclusive hotel of op zoek bent naar camping, appartement, hostel of vakantiepark: je vindt het allemaal bij Prijsvrij. Naast verschillende accommodatietypes en verzorgingen vind je bij Prijsvrij ook vakanties voor ieder budget.

Een voorbeeld is hotel Lotus in Blanes. Lotus is een hotel in een wat goedkoper segment maar ideaal voor jongeren die lekker willen luieren op het strand en willen feesten. Een ander voorbeeld is hotel Florida Park in Santa Susanna. Een heerlijk all inclusive hotel met genoeg faciliteiten voor het hele gezin. Van animatie voor de kinderen tot sportmogelijkheden en een wellness center voor de ouders.

Bij Prijsvrij vind je dus sowieso een vakantie die bij jou en je wensen past. Neem snel een kijkje op de website en geniet deze zomer nog van een busvakantie naar Spanje!

BusreizenSpanje.com - © 2023