• Busreizen vergelijken
  • Vergelijk 4+ aanbieders
Malgrat de Mar
Home » Busreis Costa Brava » Malgrat de Mar

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is een populaire badplaats aan de Spaanse Costa Brava, geschikt voor gezinnen, ouderen, stelletjes en jongeren. Kortom: iedereen voelt zich thuis in Malgrat de Mar!

€ 219,-
Malgrat de Mar

Malgrat de Mar, een populaire badplaats aan de Costa Brava

Vele bussen rijden iedere zomer richting de Spaanse zon. Als je wilt genieten van het zonnige Spanje, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een busreis te boeken naar Malgrat de Mar. Veel gezinnen met kinderen, jongeren en stelletjes reizen jaarlijks naar deze stad af. Er zijn veel campings te vinden en zijn er aan het strand vele hotels en appartementen gelegen. Kies voor een busreis, want dit zal je een hoop kosten besparen. De kustplaats heeft alles in zich voor een ontspannen zonvakantie en is gelegen in een gebied waar je naast zonnen ook bijvoorbeeld een waterpretpark of wereldstad Barcelona kunt bezoeken.

3 uitgelichte reizen met de bus met verblijf naar Malgrat de Mar

Aanbiedingen
Chique familiehotel in Santa Susanna Malgrat de Mar Solmar
Chique familiehotel in Santa Susanna
€233.00
Zeer luxe hotel met fijne ligging Malgrat de Mar Solmar
Zeer luxe hotel met fijne ligging
€289.00
Best geboekte Solmar hotel Malgrat de Mar Solmar
Best geboekte Solmar hotel
€302.00

Welke busreizen kun je boeken naar Malgrat de Mar?

Bezienswaardigheden en excursies

Omdat Malgrat de Mar een echte badplaats is, kan je natuurlijk van het strand genieten. Het mooie van dit strand is, dat het rustig in zee afloopt. Hierdoor kan je een stuk de zee inlopen zonder dat je gelijk in het diepe staat. Het strand is dus uitermate geschikt voor kleine kinderen. Als je op het strand ligt, zal je tal van verschillende restaurants zien op de boulevard. Hier kan je ’s avonds lekker eten of geniet van een lekker drankje op een van de gezellige terassen.

Salvador Dali is een bekende Spaanse schilder die afkomstig is uit de streek. Bezoek daarom eens het mooie Kasteel van Gala. Veel verschillende kunstwerken van Dali zijn terug te vinden in dit kasteel vlakbij Malgrat de Mar. Uiteraard kan je net zoals in veel Spaanse badplaatsen ook uitgaan in de stad. Je vindt hier vele verschillende kroegen en discotheken, maar dit zal niet kunnen tippen aan steden als Blanes en Salou.

BusreizenSpanje.com - © 2023