Jongerenreis Calella

al vanaf 189
Calella is een gezellige badplaats waar iedere zomer duizenden Nederlandse en Belgische jongeren komen feesten en zonnen. Kies voor een leuke jongerenreis!
de jong intravan ham reizenpeter langhout reizensunlinergogo jongerenreizenprijsvrijbeachmastersinterbus

Feesten & zonnen in Calella

Vaak is het gezellig om met een bus vol jongeren richting Calella te reizen. Iedereen houdt van feesten en in de bus kan het er soms al flink aan toe gaan. Toch zijn er nog genoeg momenten om te slapen. ’s Avonds moet de muziek uit en ook het licht gaat dan uit. Als je kiest voor een busreis naar Spanje, dan hoef je zelf helemaal niets meer te doen. Je stapt op bij een centraal punt om vervolgens richting Calella te vertrekken. Eenmaal daar aangekomen word je voor het hotel afgezet en dan kan de vakantie pas echt beginnen!

Vergelijk alle jongerenreizen met de bus


Hoe ziet een jongerenreis Calella eruit?

Laat je koffers achter op je hotelkamer en neem een duik in het zwembad, maar je kan er ook voor kiezen naar het strand te gaan. De meeste hotels en appartementen liggen op loopafstand. Het is vaak voordeliger om een combinatie pakket te kopen bij de reisorganisaties. Een busreis is vaak voorzien van een verblijf in Calella. Uiteraard zijn er ook reizen waarbij je alleen voor het vervoer betaald, maar losse hotelovernachtingen boeken is vaak veel duurder.

De reisorganisaties helpen je graag bij het vinden van een leuke busreis naar Calella! Zo kun je bij Beachmasters en GOGO fantastische busreizen boeken naar Calella. Een van de voordelen van een busreis met een organisatie die speciaal gericht is op jongeren, is het zelfde reisgezelschap. Ontmoet in de bus leeftijdsgenoten waar je de hele vakantie mee kunt optrekken. Ook bieden Beachmasters & GOGO aantrekkelijke kortingen aan bij restaurants en discotheken. Daarnaast worden er ook te gekken kroegentochten, cruises en dagjes weg georganiseerd! Kortom: heel veel voordelen!

Bekijk ook deze busreizen